25 Ocak 2017

Mango: Make a Jump

Uzun zamandır bir koleksiyon incelemesi yapmıyorduk bunu bozmak için 2017'nin ilk Mango koleksiyonu olan "Make a Jump"ı yazmak istedim.


"Make a Jump" Mango'nun spor koleksiyonu için hazırlanan en son koleksiyon. Taze çıktı yani.


Koleksiyonun ilk parçası bir bomber ceket. Buradan kumaşı ne kalın ne de çok ince olarak görünüyor. Arkası işlemeli bu bomber ceket 160 TL. Kırmızı, lacivert ve beyaz uyumunun bir kez daha mükemmel durduğunu ikinci fotoğraf sayesinde fark ediyoruz. Kırmızı sporcu sütyeni, sıkı görünümlü tayt ve metalik ayakkabı günlük yaşantınızda da giyebileceğiniz türden bir kombin. Sıkı görünümlü taytın fiyatı 120 TL.


Beyaz parkayı ikinci fotoğrafta daha net görüyoruz. Fiyonklu dokuma sweatshirt ve dar paça eşofman  altı ile tamamlanmış. Ben parkayı sevdim. Modeli çok hoş. Parkanın fiyatı 350 TL, swatshirt 120 TL alt 100 TL. 



Siyah vinil parka yağmurluk gibi geldi bana adskjhl ama görünümü ve ikinci fotoğraftaki duruşu çok hoşuma gitti. Bence her yerde giyilecek bir parka. Parkanın fiyatı 250 TL. Siyah sporcu sütyeni 70 TL. Tayt 120 TL.


Koleksiyondaki en farkı sweatshirt diyebilirim. File sweatshirt 80 TL. Sporcu sütyeni 60 TL. İkinci fotoğrafta taytın üstündekini ilk etek sandım ama şortmuş. Şort ve taytın fiyatları 60 TL.


Koleksiyondaki favori kombinim bu kombin. Trençkotun rengi ve diğer renk uyumları çok hoşuma gitti. Trençkota bayıldım resmen. Trençkot 250 TL. Ten rengi sporcu sütyeninin yapısı biraz bana ince gibi geldi. Ben bunun yerine yukarıdaki parçalardan bir sütyen seçerdim. Onun fiyatı 60 TL. Şort bence pijama olarak bile giyilir. Cidden aşırı rahat görünüyor. Şortun fiyatı 50 TL. Tayt bir üstteki kombindeki taytın aynısı daha açık renklisi. Ben bu rengi alırdım daha çok seviyorum bu rengi. Ayakkabıyı da hep geçiyorum geçiyorum şimdi geçmeyeyim yazının sonunda dedim. Spor yaparken giyilecek tarz bir ayakkabı gibi değil bence. Bu metalik ayakkabı 120 TL.


İlk fotoğraftaki fermuarlı kapüşonlu sweatshirt. Kalın gibi gözüküyor ama pek emin değilim. Bu sweatshirt 160 TL. Tayt ise 120 TL. İkinci fotoğrafta baskıda bellidir "girls, change ve the world" yazıları başka bir renkle vurgulanmış. Bu tişört ise 60 TL.


Bu hafta içersinde yeni bir yazı daha yayınlayacağım umarım bu yazıyı sevmişsinizdir. Bir başka spor koleksiyonu hakkında olacak bu yazı. 2017'de spora başlayacağım ama uygun kıyafetim yok diyenler belki bu yazıda beğendiği bir parçayla diğer hazırladığım yazıdaki bir parçayı birlikte kullanır. Yani sizin içinde bol fikir olur diye yazıyorum. Bir sonraki yazıda görüşürüz.
Not: Bugün 2 Şubat 2017 ben H&M yazısını yazmak için koleksiyonu aradım fakat kalkmış. Yani bir başka spor koleksiyonu yazısı şimdilik gelemeyecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar