24 Temmuz 2014

İNDİRİM!!!

01:25
Gratis ve Watsons indirimi!



GRATİS

23-27 Temmuz tarihleri arasında Gratis harika bir indirim başlatıyor.
Şahsen benim en sevdiğim alışveriş yerlerinden biri. Ve bu indirimi duyunca o kadar sevindim ki, anlatamam.

Çoğu markada %50 indirim var. Bazılarında ise Gratis Kart ile olması gerekiyor yalnız.

Bu indirimin içinde;

-Güneş Bakım ürünleri
-Kozmetik ürünleri
-Yüz Bakımı
-Cilt Bakımı
-Diş Sağlığı için olan ürünler
-Benri
-Bee beauty
-Banyo Seti çeşitleri
-La Ligne
-Body Care & Spa
-Dirty works
-Wilkinson Sword
-Yardley

Ve daha bir sürü marka...

Harika bir indirim değil mi?

Fakat çoğunda Gratis Kart sahibi olmanız daha avantajlı ve daha iyi.

Ben almıştım ve çokta memnunum. Bu arada ücretsiz. Çoğu şeyde indirim var ve ben evde havalara uçtum.

İşte Gratis'in sitesindeki indirim kapağı:




WATSONS

Watsons da aynı şekilde harika bir indirime girmiş.

Bazı Markalar;
-L'Oreal
-MaxFactor
-Maybeline
-Rimmel
-Alix Avien
-Deborah
-Diadermine
-Garnier
-Neutrogena
-Roc

Ve daha birçok marka...

Buradaki indirimde çok güzel cidden. Fakat aynı şekilde Watsons Kart varsa daha güzel.

Ayrıca Watsons şöyle bir kampanyada yapmış. 100 TL ve üzeri alışverişlerde kartınıza 1000 puan geliyor.

Bu indirimleri ve kampanyaları kaçırmayın bence arkadaşlar.

Bu da Watsons indirim kapak resmi:




19 Temmuz 2014

RITA ORA RIMMEL LONDON

12:38

  Yeni single çıkaran başarılı şarkıcı Rita Ora, Rimmel London için bir koleksiyon hazırladı.
Koleksiyonda dudaklar için nemlendirici ruj ve altmış saniyede kuruyan oje var.

Capcanlı renkleri bizim için bir araya getiren Rita'nın koleksiyonu yaz için ideal!

Altı adet canlı renk sizi klasik ojelerden daha farklı gösteriyor. Açık pembe Lose Your Lingerie, pembe Don't Be Shy,  koyu mor Midnight Rendezvous, beyaz Hot White Love, yeşil Do Not Disturb, mavi Breakfast In Bed ile sizin de tırnaklarınız muhteşem görünsün.


Nemlendirici ruj her anınızda yanınızda. On adet canlı renklerden oluşan bu rujlar sizi muhteşem gösterecek!


Sırasıyla: Give Me a Cuddle, Make Me Blush, Rumour Has It, The Redder/The Better, On Fire, Drive Me Nude, Boom Chic a Boom, All You Need is Pink...

...I Want Candy ve Viva Violet.

Rita Ora'nın koleksiyonu capcanlı renkleriyle Rimmel London raflarında. Favori renginiz bitmeden alın.

18 Temmuz 2014

NOTE COSMETICS

15:16
Yeni marka NOTE




Türkiye'ye daha yeni gelen bu markanın burada yerini almasını istiyordum. Birkaç ürününü de kullanınca bu yazının zamanı geldi diye düşündüm.


Note ürünlerini incelerken dikkatimi ilk çeken şey renklerin güzelliğiydi. Bence harika renkler.

İkincisi ise ambalajı... Ambalajı siyah. Siyah rengin bu markayı çok iyi yansıttığını düşünüyorum. Çok hoş duruyor.




İlk olarak fondöten , allık vs. değinmek istiyorum.

Bu kategoride herhangi bir ürününü kullanmadım ama güzel olduğuna dair duyumlar aldım. Ama kesin konuşmayacağım tabiki.

Kapatıcı olarak falan birçok ürünü var bana göre. Bir göz atın.




Gelelim ruhun aynasına... Gözlere!

Ben göz için bu markanın Smokey Eye Pencil dediği göz kalemini kullandım. Bence hoş. Ama tabi kişiden kişiye değişir.

Sadece göz kalemi değil. Her türlü göz makyajı için ürünler var.

Farlara bakmıştım ama almamıştım. Ama renkleri çok güzel geldi bana.



Gelelim benim bu markanın en beğendiğim ürünlerine...

Rujlar ve parlatıcılar mesela. Bu markada ruj da kullandım. Ne yazık ki sadece 2 tane kullanabildim.

Normalde ruj sevmem ama renkleri görünce kendimi tutamadım.

Kullandığım model Long Wearing Lipstick. Renkleri ise Lovelight ve Chıc Raspberry. Renklerin güzelliği beni kendine hayran etti. Kesinlikle bir bakmalısınız.

Üstelik dudaktan hemen çıkmıyor. Ben memnunum.




Son olarak tırnaklar...

Ben herhangi bir tırnak bakım ürünü veya ojesini kullanmadım.

Ama mor bir rengi vardı. Adı Marmalade. Palıcan moru oluyor sanırım. Yada ona yakın. Onu almayı düşünüyorum.

O yüzden pek birşey söyleyemeyeceğim.



Ürünlere bakınca beni anlayacaksınız. Yazıda sürekli belirttiğim gibi renkler harika.

Victoria's Secret İndirimleri

14:50

Victoria's Secret'ın yolladığı en sevdiğim mail, online alışveriş sitesinde büyük bir indirimin başladığı haber. Geceliklerden tutun telefon kılıflarına kadar her şeyde indirim oluyor. Seçtiğim bazı ürünleri bu başlık altında yayınlayacağım. İki bölümden oluşuyor yine. VICTORIA'S SECRET ve PINK.
Birinci Bölüm
VICTORIA'S SECRET


Victoria's Secret Melekleri ve kendini Victoria's Secret Meleği gibi görenlerin favori ürünü olan bu gecelik, geceleri rahat bir uyku çekmenizde yardımcı oluyor. Koton ve polyester olduğu için kendinizi uykunuzun derinliklerinde hissedeceksiniz. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $35, indirimli fiyatı ise $14.99. Stoklarda XS bedeni mevcut. 


Meleklerin kanatlarını sıcak tutmak için altı farklı sırtta baskı seçeneği ile yoganızı veya yürüyüşlerinizi keyiflendirin. Koton ve polyester bedeninizi saracak. XS, S, M, L ve XL beden seçenekleriyle Melekler hiç üşümüyor. Stoklarda bulunan ürünün normal fiyatı $69.50, orijinal versiyonun indirimli fiyatı $39.99, Everyone Loves a Angel/Blueberry Twist or Gold Wings/Tinted Lila versiyonun indirimli fiyatı $29.99.


Bedeniniz için ideal yürüyüş ve sporda rahat etmek için özel VS grafikleriyle hazırlanan t-shirt bütün Meleklerin gözü önünde. Siyah rengin XS ve S bedenleri stokta. Hemen indirim bitmeden sipariş edin bence.  Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $29.50, indirimli fiyatı ise $19.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Miami Melekleri burada mı? Plajlarda bikininizin üstüne sizi seksi ve rahat gösterebilecek bir parçaya bakıyorsunuz şu an. Üç farklı grafik tasarımıyla VS yine göz kamaştırıyor. Stoklarda XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $29.50, indirimli fiyatı ise $14.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Sporcu Melekler için sporcu sütyeninin en seksisi nerede bulunur? Tabii ki VS'ta. Stoklarda sadece S bedeni mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $32.50, indirimli fiyatı ise $14.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Sporcu Melekler için saç bantları. Tek satılıyor. Standart beden. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $14.50, indirimli fiyatı ise $7.99.
Hemen satın almak için tıklayın.



VS sporcu sütyeniyle sporunuzu daha rahat yapın bugün bunu almak için direndim ama güçlü kalamadım. Ama sizin hala bir şansınız var!! İnternet stoklarında sadece 36A bedeni var mağazalarda vardır beden yani ben bedenlere bakmadım inceledim bunları çünkü burada yayınlayacağım diye. Gerçekten yumuşacık ve çok rahat görünüyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $44.50, indirimli fiyatı ise $29.99.
Hemen satın almak için tıklayın.

Melekler her yerde! Telefon kabın Melekle'den mi ilham alsın istiyorsun? Bu kap tam sana göre. İnternet stoklarında sadece iPhone 4 için var mağazada dikkat etmedim ama baktım dokunamadım kaptaydı sert kapaklardan sanırım. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $18, indirimli fiyatı ise $4.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Telefonunuzun bir kanadı mı eksik? Bu kap tam size göre.  Sert kapak, sert plastik kapak telefonunuza adeta farklı bir hava katıyor. İnternet stoklarında sadece iPhone 4 için var mağazada göremedim. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $28, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Şık Melekler için ideal, geceleri dışarı çıkarken şık bir clutch her zaman mükemmeldir. Altın rengi olan şık clutch sizi her zaman şık gösterir. İnternet sitesine özel bir fiyatla satışa sunulan bu şık clutch yalnızca $12.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Kolay kullanılan, şeffaf çanta Meleklerin her zaman yanında. İki adet çanta hem kullanımı rahat hem de çok şık. İnternet sitesine özel bir fiyatla satışa sunulan bu şık clutch yalnızca $12.99. Hemen satın almak için tıklayın.

İkinci Bölüm
PINK


Bugün mağazaya gidip inceledim. Gerçekten yumuşak ve rahatlar. Zaten göğüs ölçünüzü bilmiyorsanız deneme kabinlerinde yardımcı olan çok arkadaş var ölçünüzü alıp bir kartla size veriyorlar. Çalışan bir arkadaş bana her altı ayda bir göğüs ölçümüzü bilmiyorsak aldırmamızı istedi. Gerçekten VS çalışanları ayrı bir Melek hepsi çok ilgililer. Bu sporcu sütyenini gerçekten çok rahat. Mağazada oyalancak vaktim olsaydı denerdim. VS sütyenleri gerçekten çok rahat. Pamuklu yapısı sizi rahat ettiriyor diğer markalardan çok farklı. Bu sporcu sütyeninin sadece S, M ve L bedenleri stoklarda mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $32.50, indirimli fiyatı ise $23.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Salaş giyinmeyi seven Melekler için ideal bir sweet iki ayrı renk seçeneği ile stoklarda mevcut.  Beden seçenekleri olarak XS, S, M ve L mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $49.95, indirimli fiyatı ise $27.99. Hemen satın almak için tıklayın.



Bikini üstleriniz Pink koleksiyonundan, sahilin en şirin ve seksi Meleği olun. Püskülleriyle dikkat çeken bu bikini üstünün iki rengi mevcut. Stoklarda XS, S, M ve L bedenleri bulunuyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $36.95, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.

Melekler okullarda ışıldıyor. İki ayrı renk seçeneği ile görünüşünüzü güzelleştirin. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $39.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Sahilde gözelerin üzerinizde olmasını istiyorsanız en mükemmel seçim bu çanta. Dört ayrı renk seçeneyi ile bu çantalar bir harika! Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $34.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Plajlarda sizin de sözünüz olsun Melekler. Siz de stilinizi konuşturun. Sahilde bu çanta ile ışıldayın. Sadece Pink'e özel. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $34.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Bugün bu kabı çok aradım ama bulamadım mağazada. En çok beğendiğim Pink kaplarından. İki ayrı seçeneği var. Sadece iPhone 4/4slerle uyumlu. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $24.50, indirimli fiyatı ise $5.99. Hemen satın almak için tıklayın.



Rengarenk, capcanlı bir Pink kabına bakıyoruz şu an. Renkler çok canlı ve çok güzel plastik sert kapak. Sadece iPhone 4/4slerle uyumlu. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $24.50, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Sporda en havalı suluk sizin! Pink her zaman sizi en havlı gösterir. Yedi ayrı seçeneği ile stoklarda bulunuyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $16.50, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


17 Temmuz 2014

MALEFICENT

16:47
Madem M.A.C koleksiyonlarından birini yayınladım başkasını da yayınlamadan duramadım. Disney'in ünlü kötü karakteri Maleficent'tan ilham alınarak yaratılmış Maleficent koleksiyonuna göz atıyoruz şimdi. 


Koleksiyon dört bölümden oluşuyor. Göz, dudak, yüz ve oje. 
Göz bölümüyle başlıyorum. Maleficent'ın gizli makyaj dünyasına seyahate hazır olun başlıyoruz!


Göz makyajını bol efektli ve dumanlı yapmayı severler için ideal bir farlar bu kutuda birleştirilmiş. Kahverengi tonları, altın rengi ve siyah sizi asil gösterebilecek en güzel renklerdendir. Bu renklerle Maleficent bakışını yakalayabilirsiniz. Türkiye'de yüz elli liraya satılıyor.


Likit eye liner kolay kullanımıyla gözlerinizi belirginleştirir. Ve mükemmel bakışlarınızı ortaya çıkartır. Türkiye'de altmış dört liraya satılıyor.


Kaşlarınızı belirginleştirmek için ideal olan ve en sevdiğim MAC ürünü olan kaş kalemi kaşlarınızı bambaşka bir havaya sokar. Türkiye'de elli altı liraya satılıyor.


MAC'in kişiye özel üç farklı boyutta tasarladığı takma kirpikler, kirpiklerinizi adeta farklı bir havaya sokar. Türkiye'de kırk liraya satılıyor.


Tek bir parçadan oluşan her göz için ayrı takma kirpiklerle kendi ışıltınızı yaratın. Türkiye'de kırk liraya satılıyor.
İkinci kısım dudağa geçiyoruz.


Rujun renginin ismi Maleficent'in meşhur True Love's Kiss olmuş. Koleksiyondaki en beğendiğim parçalardan bir diğeri diyebilirim. Hatta yarın bir koşu almaya gideceğim. Kırmızı gül rengi ile dudaklarınız daha hacimli görünüyor. Türkiye'de elli yedi liraya satılıyor.


Bir parlatıcı bu kadar mı güzel olabilir? Altı saat kalıcı olan özelliği ayrı, dudakları ışıl ışıl parlatması ayrı... Mükemmelliğe bakar mısınız? Rengi Anthurium olan kırmızı sizi büyüsüne alıp götürecek.
Türkiye'de altmış dört liraya satılıyor.


Dudaklarınız için ideal olan Kiss Me Quick bulaşma yapmadan hemencecik uygulanabilir ve hızla yapışır. Dudaklarınız Kiss Me Quick'in esiri altındayken daha bir belirgin ve daha bir hoş havada. Bundan başka kim ne ister?! Türkiye'de elli iki liraya satılıyor.
Üçüncü kısım yüze geçiyoruz.


Gölgelendirme ve belirginleştirmek için ideal mat kahverengi pudra yüzünüze daha asil ve daha sert bir görünüm katar. Türkiye'de yetmiş beş liraya satılıyor.


Doğal allıkları oldum olası sevmişimdir. Makyaj yapmaktan pek hoşlanmayanlar için en güzel makyaj malzemesi pudra sizi her zaman güzel gösterir. Türkiye'de seksen altı liraya satılıyor.


Yüzünüze pürüzsüz mükemmel bir görünüm katmak istiyorsanız en ideal seçim Maleficent aydınlatıcı yani Prep+Prime. Kalem şeklinde olması istediğiniz her yere uygulama olanağını sunuyor. Türkiye'de doksan liraya satılıyor.
Dördüncü ve son kısma geldik oje.


İki ayrı renk seçeneyi ile Maleficent ojeler sizi siyahın ve kırmızının en koyu en güzel zamanlarına götürüyor. Türkiye'de otuz dört liraya satılıyor.

Ürünler bu kadar. MAC harika bir iş çıkamış bence. Çünkü bütün ürünler harika!


Bu ürünlerin tümüyle yukarıdaki gibi bir makyaj ortaya çıkıyor.

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar