2 Mart 2017

O Bir Prenses: Prenses Sofia

Uzun zamandır yazmadığım, yazmayı en çok özlediğim kısma geldik. İsveç Kraliyet Ailesi'nden aldım gazı gidiyorum tam gaz. Görümcelerini yazdıktan sonra sıra ailemizin son gelininde bence sıra. 
Sofia, 6 Aralık 1984'te Danderyd'de doğdu. Sofia, 2004 yılında Slitz isimli erkek dergisine verdiği üstsüz yılana sarılmış pozlarla olay olmuştu. Daha sonra New York'a taşınıp orada muhasebe okuyan Sofia o dönem aldığı yoga dersleriyle yoga öğretmeni statüsüne ulaştı. 2009 yılında Ghana'ya giderek gönüllü olarak çalıştı.
20 yaşında modellik yapmaya başladı. Yarı çıplak ve bikinili pozlarıyla aileye layık olmadığı, para için prensle birlikte olduğu konuşuluyordu. Paradise Otel isimli reality show'da giyimiyle olsun geçmişi çok eleştirildi. Dövmelerinin çoğunu sildirdi ve eski yaşamını geride bıraktı diyebiliriz.
Prens Carl Philip ile 2010 yılında restaurantta tanışmışlar. 
Çift 13 Haziran 2015'te evlendi.
Sofia'nın gelinliği oldukça sade ve zarif. Gelinliğin tasarımcısı İsveçli tasarımcı Ida Sjöstedt'e ait. Görümcesi Prenses Victoria da İsveçli bir tasarımcının gelinliğini giymişti hatırlarsanız. 
Sofia'nın yüzüğü
Klasik aile fotoğrafımız
Öndeki iki kız tam gıybet yapıyorlarmış gibi duruyor gasdhjk allam tatlılıklara bak.
15 Ekim 2015'te çiftin ilk bebeklerini nisan ayında doğacağı duyuruldu. 19 Nisan 2016'da oğulları Prens Alexander doğdu.
Ya aşırı tatlı doyamadım bir fotoğraf daha koydum. Nasıl bakmış kameraya ya dashjfkl çok şeker.
Gala yemeklerinde aynı model elbise kullanmamasını sevdim. Payetli ve şifon -olması lazım- farklı farklı elbise modelleri giymekten çekinmiyor.
Gala yemeklerinde farklı renkler kullanmayı seven Sofia'yı yukarıda üç farklı kumaştan yapılmış elbiselerle görüyoruz. İlki biraz gelinin görümcesi elbisesine benzese de ikinci elbisenin rengi ve üçüncü elbisenin prensesliği ona çok yakışmış.
Şarap rengi elbisesini çok yakıştırdım. Ten rengiyle çok uyumlu. Nude tonlarda kullandığı elbiseleri ve ayakkabıları da Sofia'ya ayrı yakıştığı kesin. Ben üçüncü kombinini çok beğendim. 
Nude tonlar dışında mavinin de birçok tonunu kullanmayı seviyor diyebiliriz. Koyu maviden bebek mavisine, bebek mavisinden laciverte bence mavi de Sofia'ya yakışan renklerden. İkinci fotoğraftaki bebe mavisi elbisesinin kesimini ve detaylarını beğendim. Üçüncü fotoğraftaki elbisesinde olan dekolteyi de sevdim. Prensesler de dekolte giyebilir, duh.
Yemeklerde diz boyunda elbise kullanan Sofia'nın değişmez tercihi nude stilettolar bence. Bir sürü kombininde o stilettolar ile karşılaşmak mümkün. Yemeklerde abartıya kaçmayan kombinlerle karşımızda.
Beyaz tonlarını kullanmayı sevdiğini söyleyebiliriz. Genelde bu tonlara herkesin tercih ettiği siyah bir ayakkabı ve çanta ile tamamlamış. Sade ve şık olduğunu söyleyebilirim.
Böyle elbise dışında birkaç fotoğrafını eklemek istedim. Günlük tarzında daha çok dar pantolon ve düz taban ayakkabı görüyoruz. 
Saç aksesuarı olarak genelde nude tonlar kullanan Sofia abartılı aksesuarları kullanmaktan kaçıyor. Daha sade ve zarif aksesuarlar kullanıyor bazen de kullanmıyor.
Son fotoğraf olarak düğünden bu kareyi koyarak veda ediyorum. Ya çok aşırı kıskandım şu an. İsveç Kraliyet Ailesi'nin prenseslerini bitirdim valla. Diğer yazıda bakalım kimi yazacağım jahsgdjhk daha ben de bilmiyorum ama olsundu. Bu yazı ne zamandır hazırdı ama sadece birkaç yazı eksikti tamamlayasım yoktu ama söz vermiştim ondan biraz zamanda sarkma oldu. Umarım sorun olmaz ashdjkl hepinizi öpüyorum,  bir sonraki yazıda görüşürüz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar