14 Ağustos 2016

Kıyafetlerimi Satıyorum!

Herkese merhabaaa!


Ben modacruz üzerinden kıyafetlerimi satacağımı daha önce snapchatte paylaşmıştım. Şimdi ise bunu gerçekleştirdim. Bugün yaklaşık 12 adet ürün ekledim, 5 tanesi onaylandı yani şimdilik diğerleri onaylanana kadar beşini sizlerin beğenisine sundum.


Daha önce gittigidiyor.com'da ürün satışı yapıyorduk annemle ve cidden çok başarılı bir 3 yıl geçirdik. Alıcıların yaptığı yorumlara buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Yani annemle nasıl bir satış politikası izlediğimizi bu yorumlar sayesinde anlayabilirsiniz. 

Zaten kendime aldığım ya da bana hediye gelen ürünler olduğu için hepsi orijinal. Ben imitasyon giyinmeyi sevmeyen biri olduğum için orijinallik hakkında içiniz rahat olsun. Ürünlerin kod numaralarasının fotoğrafını da ekliyorum görsellere. 

Kullanılmış durumlarını kesinlikle bildiriyorum. Şu an eklediklerim az kullanılmış veya hiç kullanılmayan ürünler.

"Pazarlık olacak mı?" derseniz neden olmasın. Aramızda pazarlıkta yapabiliriz sonuçta beğendiğiniz bir ürünse.


Umarım profilimde beğeneceğiniz bir ürün çıkar. Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar