5 Ekim 2016

Göz Altı Kızarıklığı Sorunu?

Selamlarr ! Sizde benim gibi göz altı kızarıklığından şikayetçiyseniz iyi olur bu yazıya bakmanız.



Göz altı kızarıklığının olmasının nedenleri ağır göz makyajı yapmanız olabilir çünkü göz çevresindeki deri incedir ve kullandığınız ağır ürünleri deri altında toplayıp kızarıklığa yol açabilir bunun yanında düzensiz uyku da büyük etkenler içindedir. 



Sarı Papatya Çayı
Sarı papatya çayı antimikrobiyal ve anti-enflamatuar özelliği taşıdığı için göz altınıza iyi gelir. Yapmanız gereken çayı yaptıktan sonra ya torbalarını ya da pamuğu ıslatarak göz altınıza koyun ve on dakika bekledikten sonra ılık suyla yüzünüzü yıkamanız yeter.



Patates - Salatalık
Yapmanız gereken tek şey dolapta bekletildikten sonra ince dilimlere ayırıp gözünüze koymanız on dakika bekledikten sonra da ılık su ile yüzünüzü yıkamanız.



Soğuk Kaşık
Bu ne alâka falan diyebilirsiniz çünkü ben de ilk duyduğumda öyle dedim ve güldüm... 
Bildiğimiz yemek kaşığını akşamdan buz dolabına koyuyoruz sabah kalktığımızda da gözlerimize fazla bastırmadan tutuyoruz bu işleme iki üç dakika yeter. Ayrıca bu yöntem göz altı torbalarına da iyi gelmektedir.


En Dip Not: Eğer göz altı kızarıklığınız kalıtsal ise anlattığım bu peelingler işe yaramaz. Bir dahaki yazıda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar