5 Aralık 2015

HERKES ONU KONUŞUYOR! 12 ADIMDA KENDALL JENNER VE STİLİ







Hemen hemen her yerde onların ismi var! Sergiledikleri ilginç hareketlerle, özel hayatlarıyla, gerek popoları gerekse tarzlarıyla dünyanın en çok konuşulan ailesi, Kardashianlar!




Ailenin en çok konuşulan üyesi Kim Kardashian yaptığı olay hareketlerle gündeme oturur ve konuşulmaya devam ederken, yıllar geçtikçe ailenin başka bir üyesi dikkat çekmeye başladı. Güzeller güzeli Kendall Jenner!


Keeping Up with the Kardashians, yani Türkçe karşılığı Kardashianlara Ayak Uydurmak olan program ile tüm dünyanın dikkatini çeken Kendall, güzelliği, düzgün fiziği, buğulu bakan güzel gözleri ve tarzı ile tüm dünyayı kendine adeta hayran bırakmış durumda!
İşte, 12 Adımda Kendall Jenner tarzı:

1. Kendall'ın buğulu bakışlarındaki sır


İlk bunu söylemesek olmazdı. Güzeller güzeli kızımızın yüzünde en çok dikkat çeken bölgesi, gözleri. Buğulu bakan ve güzelliğine güzellik katan gözleri Kendall'ı ayrı bir havaya sokuyor adeta. Kendall, bakışlarını gözlerine uyguladığı hafif rümeli, eyelinerı ile ortaya çıkarmayı tercih ediyor. Sizde, Kendall gibi ince bir eyeliner ve hafif bir rimel ile bakışlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz!

2. En sevdiği aksesuar, gözlükleri


Şüphesiz güneş gözlükleri Kendall'ın en vazgeçilmezlerinden biri. Sokakta, evde, hatta kışın bile birbirinden tarz güneş gözlüklerini görebilirsiniz Kendall'ın güzel gözlerinde. Her ne kadar bakışlarını bizden saklıyor diye üzülsek bile, bu cici kızımıza pek yakışıyor güneş gözlükleri. Gerçi, Kendall'a ne yakışmıyor ki! Sizde, kendinize birbirinden tarz güneş gözlükleri edinip uygun kıyafetlerinize kombinleyebilirsiniz! 

3. Fötr şapkaları


Kendall'ın sık sık kullandığı fötr şapkaları ona çok yakıştırıyoruz doğrusu. Birbirinden güzel kıyafetlerle kombinlediği şapkalarından vazgeçmeyen Kendall, günlük hayatta da sık sık şapka takmayı ihmal etmiyor. Sizde Kendall gibi fötr şapkalar kullanarak tarzınıza tarz katabilirsiniz!


Kendall'ın şapka kombinlerinden biri.

4. Kırmızı ruju


Kırmızı  birçok ünlünün olduğu gibi Kendall'ın da vazgeçilmez rengi! Kıyafetlerinde ve özellikle de, makyajında kullandığı kırmızı renk Kendall'ın kırmızı halıda da özel hayatında da sık sık ihtiyaç duyduğu şeylerden biri. Özellikle de, ödül törenlerinde çeşitli elbiseleriyle uyum sağlayan kırmızı ruju gördüğümüz anda bizi bizden alıyor doğrusu. Sizde Kendall gibi kırmızı rengi gerek günlük hayatınızda, gerekse özel günlerinizde kullanıp güzelliğinize güzellik katabilirsiniz!


Kırmızıyı kombinlemeyi biliyor kızımız. Üstelik kırmızı havasına hava katıyor, pek bir çekici oluyor gerçekten.

   
Tek kelimeyle harika!

   5. Derin yırtmaçları



Kırmızı halının cool kızı, kardashian ailesinin en alımlı ve güzel üyesi Kendall yırtmaçlı elbiseleri, etekleri ve her türlü yırtmacı çok seviyor! Hatta o kadar çok seviyor ki, bazen derin yırtmaçları başına bela olabiliyor. Kız kardeşi Kylie Jenner'ın doğum gününde giydiği yırtmacı derinliği yüzünden sürekli kontrol etmek zorunda kalan Kendall, yine de yırtmaçlardan vazgeçemiyor.

Kırmızı halıda giydiği, cesur kıyafetlerden sadece bir tanesi.

Ama yine de, giymeye devam etti. Çok yakışıyor vallahi! Kendall kadar abartmasanızda, etek ve elbiselerinizde yırtmaç kullanarak dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. 





6. Jean sever Kendall!


Kendall tıpkı bizler gibi günlük hayatında sık sık Jean giyiyor. Rahatına düşkün olan güzel model, bol bol jean giymeyi ihtimal etmiyor.

7. Kırmızı halının prensesi


Kendall sadece Kardashian ailesinin değil, aynı zamanda kırmızı halının da prensesi! Ödül törenlerinde giydiği her kıyafetle gecenin prensesi olmayı başaran Kendall moda eleştirmenlerinden her seferinde tam not almayı başarıyor. Her gördüğümüzde kıskandığımız, üzerine adeta cuk diye oturan birbirinden zevkli ve güzel kombinler oluşturuyor kendine. Ödül törenlerinde, hiçkimse gözlerini ondan alamıyor! 


8. Günlük hayatında rahat takılıyor

Deri tayt giymeyi seviyor.

Her ne kadar ödül törenlerinde seksi ve cesur kıyafetler tercih etse de, Kendall günlük hayatında rahatına gerçekten çok düşkün biri! Üzerine jean pantolonlar, tarz ama rahat kombinler giymekten çekinmiyor, her giydiği ve yaptığı ile farkını ortaya koyuyor resmen. Kimi zaman kısa rahat şortlar, şık ve mini etekler, kimi zaman ise salaş tişörtler giyiyor.

Rahat,

Ve güneş gözlüklerinden vazgeçmiyor!

9. Çok cesur!


Özellikle de, dünyaca ünlü markalarla yaptığı çekimlerde verdiği cesur pozlar çok konuşuluyor. Yaptığı her hareket olay olan güzeller güzeli Jenner, tüm dünyanın gözde modellerinden biri haline gelmiş durumda.


Kendine güveni tam,

çekici,



ve sevimli!

10. Kardeşi Kylie onun en yakın arkadaşı


Herkesin mutlaka bir en yakın arkadaşı vardır, Kendall'ın en yakın arkadaşı ise, kız kardeşi Kylie Jenner! İki kız kardeş birbirlerini o kadar çok seviyorlar ve o kadar iyi anlaşıyorlar ki birlikte bir kitap bile yazdılar. Kylie'de en az ablası Kendall kadar zevkli ve stil sahibi bir genç kız, özellikle de renkli saçları ve ona ablası Kim'den bulaşan aşırı dolgun rimel hastalığı ile ayrı bir hava katıyor moda dünyasına! 



Birlikteyken çok eğlendikleri kesin.

 11. Dedikodu kazanı


Kardashian ailesinin en güzel üyesi olması sebebiyle ortada Kendall'a dair feci kehanetler dönüyor. Kendall'ın daha şimdiden güzelliği ve tarzı ile ablası Kim Kardashian'ı solladığı ve tahtını salladığı kesin. Her yaptığı hareket ile gündemden düşmeyen, olay üstüne olay yaratan  ablası Kim Kardashian ünü giderek artan üvey kardeşi Kendall'ı pek bir kıskanıyormuş! 
Öyle ki, kardeşi Kendall'ı alaşağı etmek için kötü planlar kuruyormuş bu fesat abla. Biz söylemiyoruz bunları, dedikodu kazanı söylüyor!

Aslında haksız da değil Kim ablamız, Kendall'ın güzelliğini gören taş bile kıskançlıktan çatırt diye ortadan ikiye çatlayabilir çünkü.




12. Çok fazla sevimli

Kendall tarzı, davranışları, kendine olan özgüveni ve çekiciliği ile bizi büyülemeye devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda en önemli dünya yıldızlarından biri olarak karşımıza çıkacak gibi yetenekli model. Üstelik pek de sevimli! 





Ben Kendall'ı çok sevdim! Sevimli, çekici, güzel ve gayet başarılı bir model. Bayılıyorum doğrusu şu pofuduk hallerine. İleriki yıllarda moda dünyasının önemli isimlerinden biri olacak gibi geliyor bana. Bekleyip göreceğiz... :)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar