5 Aralık 2015

H&M Holiday: 2014 VS. 2015

  Herkese merhaba! Yukardaki fotoğraftan anlaşıldığı üzere photoshop'un ustası oldum. Geçtiğimiz günlerde H&M yeni Noel kampanyasının tanıtımını internet ortamından yayınladı.  Geçen yıl reklamda Lady Gaga ve Tony Bennett vardı. Bu ikili birlikte çıkardıkları "Cheek To Cheek" albümüyle haftalarca listelerde bir numara oldu. Gaga ve Bennett reklam filminde ikilinin albümünde olan "It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)" şarkısı kullanıldı. Şahsen geçen sezondaki reklam filmi bana New York'ta caz eşliğinde bir yeni yıl partisi havası vardı. Doğal olarak. Çünkü fonda caz şarkısı kullanılmış. Aklıma benim The Great Gatsby geldi. O hava yok mu sizce de?
  Bu sezon ise tam bir düğün dernek olmuş. Katy Perry bitmeyen enerjisiyle karşımızda. Tam bir Noel havası var reklam filminde. Kullanılan şarkı Katy Perry'nin yeni şarkılarından "Every Day Is A Holiday" fakat H&M  açıklamalar kısmında şarkının ismini yazmamış. Bu sezonda, dans eden ayılar, geyikler her şey var. Ama dans eden ayılara bayıldım!  Tam bir Noel havası, fakat sürekli bir şey oluyor yani her sahne değişiyor çok hareketli olmuş. Şahsen ben geçen yılı daha çok beğendim. Bu arada televizyonlarda görmüşsünüzdür ama buraya da linkleri ekleyeyim reklam hakkında yorumlarınızı yaparsınız.
H&M Holiday 2014
H&M Holiday 2015
 2014
  Solda görmüş olduğunuz tasarımlar geçen sezona ait. Aslında sadece yeni yıl parti havası var sadece. Ben pek beğenmedim bu sezonla karşılaştıracaksak. Bu parçalar, yeni yıl kampanyası yerine başka bir kampanyaya da kakalanabilirdi yani. Şimdi bakınca pullu elbise de hoşuma gitti ama ben geçenlerde H&M'e gittiğimde bu sezon da çok bu tarz parça gördüm. Ya bence bazıları güzel ama insanların gözünü alır ya rahatsız eder bence.   Küçükken annem bana pullu tişört alırdı giymezdim ne zamandır pullu elbiseler hoşuma gidiyor anlamıyorum.






2015
  Bence bu sezon efsane olmuş. Jourden Dunn'ın üzerindeki tek parça yeşil elbiseye bayıldım! Tenine o kadar güzel gitmiş ki. Gidip o elbiseyi alasım geldi ama bana yakışmaz. Üzücü. Hemen altında iki tane modelin olduğu fotoğraftaki parçalarda pullu ve ben yine bayıldım. Ay ben bu sezonun reklam filmini beğenmedim ama parçalarına bayıldım. Son fotoğrafı uzaktan crop kazak olarak gördüm meğer gömlekmiş. Gömlek giymeyi sevmediğim için bir şey demeyeceğim ama modele yakıştırdım. Onun üstündeki kombin de hoşuma gitti. Bu sezon güzel yapmışlar. Bu sezonun elbiseleriyle bir yeni yıl partine gidilir, aileyle veya arkadaşlarla yemek yenilebilir.   Ya diğer sezonla da yukarıdaki saydıklarım yapılabilir ama sevemedim. Hoşuma gitmedi işte.
  Şimdi erkek koleksiyonunua bakıyoruz. Ihm ıhm.


2014 
 Ay her iki sezonun fotoğraflarını karıştıracağım diye çok korktum. Ama karıştırmadım. Şahsen ilk modelin üzerindeki sweat'i beğendim. Kendisini de beğendim. Şu an hatta kendi kendime "all i want for Christmas is you" söylüyorum fotoğrafa bakıp. Minik ellerimi açıp dua edeceğim hatta. Santa duy sesimi Santa!
  İkinci modelin üzerindeki geyikli sweat'i beğenmedim ceketle tuhaf duruyor yahu! Bu sezonda buna benzer sweat'ler gördüm. Hiç hoş değil! İkililerde ise gömlekler hoşuma gitti atkılarla beraber fakat sweat'lerin boğazlı yerlerini sevemedi. Pantolonlar da klasik erkek pantolonu işte oha Sean gri eşofman giymiş adsfsgdhfjgk komik bakkala gider gibi neysegthyjdk.


2015
  Ay beğendim. Geçen sezon akıllanmış bunlar. Ya bu sezon cidden güzel olmuş anlatamıyorum derdimi. Sean'cığıma takım elbise çok yakışmış kızlarcığım. İkinci fotoğrafta Sean'ın yanında duran modelin gömleğinin kumaşı hoşuma gitti ama beline bağladığı kazağı ben bordo ya da kırmızı bağlatırdım. Nerede Noel havası?
Yine o modeli farklı bir kombinle görüyoruz. Üstündeki bordo kapüşonlu olması lazım beğendim ama bence beyaz pantolonu hiç bir erkek giymemeli. Arka fon beyaz pantolon beyaz olmamış. Donlarınız beyaz olsun ama pantolonlarınız olmasın beyler lütfen. Yanındaki genç modeli de beğendim aynen yakışmış bence hoş yani.
Yalnız ilk fotoğrafa Sean efso bakış atmamış mı? Resmen eridim dasfgdhf, şaka canım.

  Çocuk koleksiyonlarına bakmadım. Aslında baktım da fotoğraf kaydetmedim. Yani bildiğimiz çocuk kıyafetleri kostüm falan. Onlara ne yorumu yapabilirim yani. Şimdi gelin gıybete.


  Taylor Swift geçen yıl kasım aylarında Blank Space klibini çıkarmıştı hatırlarsanız klipte Sean oynuyordu. Taylor klibinde Sean'ın arabasına golf sopasıyla hasarlar veriyor -çiziyor falan aldatıldığını öğrendi ya- işte Katy Perry'nin yer aldığı reklam filminde Sean da var. Reklam filminde Katy, Sean'a yeni bir araba hediye ediyor. Çoğu internet sitelerinde Katy'nin Taylor'a gönderme yaptığı yazıldı. Ben de bunu buraya yazdım. Video linklerini bir daha koyayım da dikkat edin.
Blank Space
H&M 2015 Holiday 
  Yani Sean dans eden bir kurabiye olabilirdi. Neden yeni bir araba alan biri gibi gösterdiler acaba ihihihhi falan, diye düşünmedim değil. Yani Taylor'la Katy zaten dissleşiyordu bize de izlemek düşer canım.
  Neyse canım diss attıysa, bana attı sanki. Bana anca en yakın arkadaşım gelir diss atar. Neyse tatlışlar daha Burberry'nin yeni yıl kampanyasını yazacağım. Koleksiyonlar ve bu mini gıybet hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Seneye 2015 VS. 2016 gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar