31 Aralık 2016

Yeni Yıl Dilekleri 2

Herkese merhaba. "Yeni Yıl Dilekleri"nin ikincisini yayınlamaktan oldukça mutluyum. Nerdeyse üç senedir sizinle beraber olmaktan oldukça keyifliyim. Umarım beraber bir sürü "Yeni Yıl Dilekleri" yazısı oluştururuz. Sonuçta ben bu yazıyı sizin dilekleriniz, istekleriniz sayesinde yazıyorum. Siz olmasanız bu yazı da olmaz diyerekten yazıya başlıyorum.


Aslında geçen seneye göre bu sene dilekler o kadar fazla değil. Ben biraz geç haber verdim, yazı gecikti falan derken yazıyı oluşturabildim. Son birkaç gündür yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle yazıyı 31 Aralık'ta yayınlamak zorunda kaldım. Umarım anlaşıyla karşılarsınız. 
Sıra yine kafama göre gjsakjhdl alınmak yok he.


"Yeni yılda bana geri dönsün istiyorum. Artık birileri beni üzmesin."
"Yeni yılda mutlu olayım, beni gerçekten seven birini istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum."
"2017'den en büyük dileğim; Senenin sonunda bugünü hatırlarken sevdiğim beyin hala hayatımda olması🙆"
"Bu yeni yılda üniversiteye ayak basmak istiyorum. 4 yıl orda olayım..."

"Artık onun yüzünden başkalarının kalplerini kıran bir adi olmak istemiyorum."
"Geçen sene de mutlu olmayı dilemiştim. Bu sene de aynısını diliyorum başka istediğim hiçbir şey yok cidden."
"Sanırım tek dileğim annemin sağ salim yurtdışından dönmesi."
"Benim yeni yıl dileğim; takdir belgesi almak ve hayatımla ilgili kesin kararlar verebilmek😇" 


"Yeni yıldan tek dileğim biri beni gerçekten sevsin."
"Merhaba benim yeni yıldan dileğim sevilmek ve tabii ki her ygs öğrencisinin dileği olan iyi bir üniversite"
"2018'de senin olacağım."


"Merhaba🤗  2017 yılında istediğim üniversiteyi kazanabilmek ve de bana değer verecek insanlarla karşılaşmayı umuyorum 2017 yılının güzel bir yıl olması dileğiyle."
"Okula dönmek istiyorum arkadaşlarımın yanına. Ailemin beni affetmesini diliyorum ve bir de ayrılsınlar canı çok yansın özlesin bana dönmek istesin de ben ona dönmeyim."


"Sevdiğime bi kez olsa da sarılabilmek ve kız kardeşlerimle huzurlu mutlu üzüntüsüz bi yıl geçirmek."
"Yeni yılda öyle bi olay olsun ki mutluluktan ağlıyım :')"
"2017'de onun tarafından minicik bile olsun sevilmek istiyorum. Mutlu olmak istiyorum artık ağlamamak istiyorum."


"2017 için tek isteğim mutluluk ve hayallerimin gerçekleşmesi."
"Yeni yıl dileğim: Dünyadaki herkes vegan olsun artık hayvanlar ölmesin hayvanlar acı çekmesin istiyorum🐥❤️😊  Bu arada "Yeni Yıl Dilekleri"nin yazılması çok güzel bir fikirmiş çok sevdim😌"
"'2017 lütfen sevdiğim beni sevsin ve bir şekilde yaşadığım yere taşınsın ya da ondan vazgeçeyim. Biri beni sevsin ben de onu seveyim.''


"Yeni yıldan dileğim; abimin bana sevgisini hissettirmesi, onunla güzel vakit geçirebilmek."
"2017 den bana gerçek dostluklar kazandırmasını, yalnızlığın içinde saplanıp kaldığım bu dipsiz kuyudan beni kurtarmasını ve bana gerçek mutluluğu verecek olan kişiyi karşıma çıkarmasını diliyorum."
"2017'den tek dileğim pomeranian cinsi köpek."


"Yeni yılda mümkünse çocukların ölmemesini dilerim. Her zaman aklıma gelen evsizlerin, zor durumda olanların artık bir eve sahip olmasını ve zor durumda olmamalarını dilerim. İnsanların genç yaşta bir yok yerine ölmemelerini dilerim. Bütün kötü şeyler için iyi güzel şeyler dilerim. Annelere babalara sağlık dilerim. Çalışanlara sabır güç dilerim. Kendim için ne dilerim diye sorarsanız hayallerimi gerçekleştirmeyi herkesi koşulsuz sevmeyi dilerim. Mutlu yıllar..."


Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim. Birlikte iyi kötü güzel bir yıl geçirdik. Umarım 2017 herkes için güzel geçer. Şimdiden iyi seneler. Umarım yukarıdaki dilekler ve daha niceleri gerçekleşir. Umarım atladığım dilek yoktur. Varsa da çekinmeden yazın, eklerim.  Kendinize dikkat edin. İyi seneler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar