8 Ağustos 2014

PİRİNÇ MASKESİ

09:28



 Öncelikle maskenin ne işe yaradığından bahsedeceğim. Pirinç maskesi cildin rengini açmaya, cildi pürüzsüzleştirmeye ve cildin yağlardan arınmasına yardımcı olur. Hatta ek olarak başka yazıda bahsetmeyi planladığım "Pirinç Toniği" de maskenin yanında yapılırsa cilt rengini açmada çok daha etkili olabilir. Evet gelelim maskenin malzemelerine;

- 1 Paket pirinç unu


- 1 Çay bardağı süt


- Ve bir adet (maskeyi sürebilmek için) fırça

 Evet malzemeler bu kadar. Gayet masrafsız ve hemen hemen her evde bulunan malzemeler. Şimdi gelelim yapılışına ve uygulamasına. Yapılışı da gayet zahmetsiz aslında. Pirinç ununu ve sütü iyice karıştırıyorsunuz. Evet hazırlanışı sadece bu kadar. Gelelim uygulamasına...

 Ama uyarmam gerekirse küçük bir UYARI yapayım, uygulamadan önce üstünüze başka bir kıyafet ya da havlu almanız gerekecek. Malumunuz maskeyi hazırlayınca da fark edeceğiniz gibi 'maske biraz sıvı' bir kıvama sahip. Pirinç ununu arttırmanız maskenin sıvı kıvamını gidermeyecektir. Pirinç unu sütün dibine çökecektir ve maskeniz çok pirinç unlu olacaktır. Ve maskeyi kullanmadan önce cildimizi (özellikle de yüz bölgesini) yıkayıp temizliyoruz. Evet her şey tamamsa uygulayabiliriz artık. Maskeyi kullanmak istediğiniz bölge o kadarda önemli değil. Biz arkadaşın bacağına bile sürmüştük. Sıvı olduğu için dikkatlice akmamasına özen göstererek cildinize maskeyi fırça aracılığı ile güzelce sürün. Yıkamadan önce maskenin kurumasını (20 - 30 dakika kadar) bekleyin. Ve bir UYARI daha; kuruduğunda özellikle de yüzünüzde ise maske fazla hareket etmemeye çalışın. Sizi güldürebilecek ya da ağlatabilecek şeylerden uzak durun. Eğer maske kuruduktan sonra fazla hareket eder ve maskeyi çok çatlatırsanız; hem kaşınırsınız, hem de canınız yanar. Hatta mimiklerinizi fazla zorlarsanız yüzünüzü yıkadıktan sonra bile cildiniz acı çekmeye devam eder. Bunu şahsen denedim ve yaşadım.

 Maskeyi cildinizde 20 - 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile elinizle yuvarlak çizerek, sanki masaj yapıyormuş gibi yavaş yavaş sürterek çıkartın. Bunu hafta da üç gün yapmanızı öneririm. Sonuçta her şeyin fazlası zararlıdır. Yaptıktan hemen sonra cildinizde rengin açılmasını ya da anında pürüzsüzleşmesini beklemeyin çünkü bir hafta yapma ile bu gerçekleşmez. Düzenli yaparak sonuç beklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca cildiniz hassas ise maskeyi uyguladıktan sonra nemlendirici kullanmanız cildiniz için daha faydalı olabilir.

NEDİR BU PINK FRIDAY?

02:24


İlk, "Nedir Bu?" konumuzu okumaktasınız. VS maillerine baktığımı biliyorsunuz. Aslında daha çok VS tarzında markalardan gelen maillerim var ama kampanya veya indirim olmadığında onları yazmıyorum. Umarım onları da bir gün yazarım. Kara Cuma gibi bir şey çıkarmış VS, Pembe Cuma diye. Sadece bu güne özel kampanyalar var. Ama sadece PINK'ten yaptığınız alışverişlerde geçerli. Beş adet kampanya bir göz atalım isterseniz.


Yukarıda gördüğünüz tayt ve kazağı Pembe Cuma'ya özel $30 almak istiyorsanız "OUTFIT30" kodunu giriyorsunuz. 
PINK kazağın, dört ayrı arma deseni var. XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Normal fiyatı $39.95. Yumuşacık bu kazak tam size göre.
PINK taytın sadece siyah rengi var. XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Normal fiyatı $19.50. 
Pembe Cuma'ya özel bu iki ürünü normalde $59.45'a alıyordunuz ama "OUTFIT30" kodunu bu iki ürünü sepete ekledikten sonra $29.45 dolar indirimle alıyorsunuz. Yani $30'a. 
Yukarıdaki kampanya salı günü -Amerika'ya göre salı olunca- bitiyor.


PINK okul çantalarının hepsi $30. Sekiz tane çanta modeli var. Normal fiyatı $49.95, $19,95'lik bir indirimden yararlanıyorsunuz. Yani $30'a. 
Yukarıdaki kampanya pazar günü -Amerika'ya göre pazar olunca- bitiyor. 



$65'lık PINK alışverişi yaptığınızda yukarıdaki PINK çanta ve suluk hediye. Çantanın bordo ve siyah rengi mevcut. Bu PINK çanta ve PINK suluk normalde satın alsanız $49.95'a geliyor. Ama "VSPINK" kodunu yazarsanız eğer $65'lık alışveriş yaptıysanız, size hediye veriliyor. 
Yukarıdaki kampanya salı günü -Amerika'ya göre salı olunca- bitiyor.


Sadece PINK NATION üyelerine özel siyah Bralette sadece $5'a. Ama PINK NATION'a sadece Amerikan Melekler üye olabiliyor. O yüzden bu kampanyadan sadece Amerikan Melekler yararlanabiliyor.


Sadece Pembe Cuma'ya özel $50 ve üzeri alışverişinize dünyanın neresinde olursanız olun kargo bedava. Bu kampanya için "PINK50SHIP" kodunu girmeniz yeterli.


Pembe Cuma'nın hashtag'i #CRAZYFORPINK ve #PINKFriday. 
Satın alırken kampanyanın geçerli tarihine dikkat edin. 
Teşekkürler.
Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar