8 Ağustos 2014

NEDİR BU PINK FRIDAY?



İlk, "Nedir Bu?" konumuzu okumaktasınız. VS maillerine baktığımı biliyorsunuz. Aslında daha çok VS tarzında markalardan gelen maillerim var ama kampanya veya indirim olmadığında onları yazmıyorum. Umarım onları da bir gün yazarım. Kara Cuma gibi bir şey çıkarmış VS, Pembe Cuma diye. Sadece bu güne özel kampanyalar var. Ama sadece PINK'ten yaptığınız alışverişlerde geçerli. Beş adet kampanya bir göz atalım isterseniz.


Yukarıda gördüğünüz tayt ve kazağı Pembe Cuma'ya özel $30 almak istiyorsanız "OUTFIT30" kodunu giriyorsunuz. 
PINK kazağın, dört ayrı arma deseni var. XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Normal fiyatı $39.95. Yumuşacık bu kazak tam size göre.
PINK taytın sadece siyah rengi var. XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Normal fiyatı $19.50. 
Pembe Cuma'ya özel bu iki ürünü normalde $59.45'a alıyordunuz ama "OUTFIT30" kodunu bu iki ürünü sepete ekledikten sonra $29.45 dolar indirimle alıyorsunuz. Yani $30'a. 
Yukarıdaki kampanya salı günü -Amerika'ya göre salı olunca- bitiyor.


PINK okul çantalarının hepsi $30. Sekiz tane çanta modeli var. Normal fiyatı $49.95, $19,95'lik bir indirimden yararlanıyorsunuz. Yani $30'a. 
Yukarıdaki kampanya pazar günü -Amerika'ya göre pazar olunca- bitiyor. 



$65'lık PINK alışverişi yaptığınızda yukarıdaki PINK çanta ve suluk hediye. Çantanın bordo ve siyah rengi mevcut. Bu PINK çanta ve PINK suluk normalde satın alsanız $49.95'a geliyor. Ama "VSPINK" kodunu yazarsanız eğer $65'lık alışveriş yaptıysanız, size hediye veriliyor. 
Yukarıdaki kampanya salı günü -Amerika'ya göre salı olunca- bitiyor.


Sadece PINK NATION üyelerine özel siyah Bralette sadece $5'a. Ama PINK NATION'a sadece Amerikan Melekler üye olabiliyor. O yüzden bu kampanyadan sadece Amerikan Melekler yararlanabiliyor.


Sadece Pembe Cuma'ya özel $50 ve üzeri alışverişinize dünyanın neresinde olursanız olun kargo bedava. Bu kampanya için "PINK50SHIP" kodunu girmeniz yeterli.


Pembe Cuma'nın hashtag'i #CRAZYFORPINK ve #PINKFriday. 
Satın alırken kampanyanın geçerli tarihine dikkat edin. 
Teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar