30 Ağustos 2016

29 Ağustos 2016

Günlük Makyajımda Kullandığım Ürünler

13:15
Merhaba kızlarcım. Bilmiyorum beni snapchatten takip edeniniz varsa oradan gören olabilir, ben fazla makyaj yapmıyorum. Aslında makyaj yapamıyorum. Kalem doğru düzgün çekemem, cildime fondöten ve kapatıcı sürmem. Benim gibiler için doğal ve kolay uygulanan birkaç makyaj malzemesi ve genelde kullandığım parfümleri bu yazıda yazmak istedim. Fotoğraflar amatör çekim :( telefonumdan çektiğim için mazur görün. Umarım bu yazı hoşunuza giderek diyerekten başlıyorum.



1) Clinique High Impact Maskara
Rahatlıkla önerebileceğim bir maskara. Ben de maskaranın küçük seyahat boyu var. Büyük olanın fotoğrafını çekmek istemedim çünkü üstündeki yazılar silindi ve kötü görünüyor. Kullanışı basit bir maskara. Normal boyutu 89 TL. Siyah ve koyu kahve olmak üzere iki rengi var. Ben siyah kullanıyorum ve önermekten bıkmayacağım bir ürün olduğunu üstüne basa basa söylüyorum.



2) Dior Diorshow Iconic Overcurl 090 Maskara
Bu maskara aldığım en pahalı maskara. Ben bunu küçük far paleti setiyle aldım. Görevli kadının dediğine göre takma kirpik etkisi gösteren, yoğunluk veren, dolgunlaştıran, sıkılaştıran, belirginleştiren bir ürün. 133 TL fiyatı ama ben sanırım far paletiyle kampanyalı almıştım sanırım ama samimi söylüyorum ki 1 yıl önce aldığım için net fiyatını hatırlamıyorum



3) Essence 04 Kajal Kalem
Sanırım bu listedeki en "ucuz" ürün bu kalem. Ben bunu gözaltıma uyguluyorum damarları belirginleştirsin diye. 3,75 TL fiyatı. Uygun fiyatı olması ürünün güzel olduğunu değiştirmiyor. Zaten her gün bu ürünü kullanmıyorum. Arada aklıma gelince kullanıyorum.




4) Flormar Ultra Nude Eyeliner

Birkaç gün önce almıştım bu ürünü. Yumuşak bir yapısı var. Ben biraz göz kapağı çevreme dağıtarak kullanıyorum bu ürünü. Fiyatı 12 TL. Cidden sürüşü kolay ve pratik.



5) Maybelline The Blushed Nudes
Kesinlikle iyi ki almışım dediğim bir far paleti. Testerı olmadığı için çok kararsızdım. Sözlükte herkes, "keşke biraz daha mat olsaymış" gibi yorumlarda bulunmuş ama bence yeterli. Ne çok abartı ne de abartı renkler var. Ben bazen kafama estiği gibi hepsini karıştırıp öyle kullanıyorum. Cidden memnun kaldığım ürün. Ürünü aldıktan sonra her gün evden çıkmadan süslenip çıkıyorum demek yeridir. Fiyatı bazen kampanyalı oluyor 38 TL olduğunu gördüm ama genelde 40-45 TL arası. Fotoğrafta fark ettim sabah okula yetişeceğim diye fırçayı temizlemeyi unutmuşum gadkshlj neyse görmediniz o kısmı.



6) Mac Velvet Teddy Ruj
Benim iki tane Mac rujum var. Bu yalnız başıma aldığım bir ruj. O gün anneme soruyorum daha koyusu var onu mu alsam bunu mu derken Velvet Teddy'i seçivermişim. Kesinlikle sürekli dudağımda gördüğünüz ruj bu. Tabii bir tane daha var o da aşağıda olacak. Sürüşü o kadar rahat ve güzel ki. Yani anlatamayacağım ve anlatmakta zorlandığım bir ruj. Kesinlikle daha Mac ruj almadıysanız ilk bu ruju alın derim hatta mağaza çalışanlarının da size bu ruju önereceğinden eminim. Fiyatı 60 TL.



7) Dior Diorific 009 Award Ruj
Renk tonu olarak Velvet Teddy'e biraz benziyor ama tam benziyor diyemem. Kesinlikle en sevdiğim ruj diyebilirim. Bu ruju Kylie Jenner'ın lipkitlerindeki benzer rengi ararken görevli bir kadına sordum ve o direkt bunu önerdi. Bambaşka olduğunu sürdüğünüzde anlıyorsunuz. Evet, sürekli kullandığım iki ruju bu yazıda yazmış bulunmaktayım. Fiyatı 151 TL.



8) Dior 213 Beige Naturel Dudak Kalemi
Ben bu dudak kalemini rujla beraber aldım. İkisi tam uyuyor ama ben Velvet Teddy süreceğim zaman da bu dudak kalemini kullanıyorum. Pek sırıtmıyor. Fiyatı 94 TL.



Ürünler ile ilgili snapchat üzerinden de paylaşım yaptım.
Snapchat: yoztargaryen
Evet, genellikle kullandığım ürünler bunlar. Genelde nude tonlarda makyaj yaptığımı anlamışsınızdır. Ben yaşıma göre abartmayı sevmiyorum yani doğal görünmek daha çok hoşuma gidiyor. Umarım bu yazı hoşunuza gitmiştir sorularınız olursa yorum olarak bırakmaktan çekinmeyin. Öptüüüm.

23 Ağustos 2016

M.A.C: Good Luck Trolls

12:51


Hellllööööğ
Uzun zamandır yeni çıkan Mac koleksiyonlarını yazmıyordum. Farkındayım. Geçen Mac mağazasında gördüğüm bu koleksiyon ise beni buna teşvik etti desem, yeridir. Çünkü buuuuu Good Luck  Trolls koleksiyonu. Küçükken ben de oyuncakları vardı şimdi hem bir filme hem de bir Mac koleksiyonuna konu olmuş. Aşırı sevindim anlatamam.
Ürünleri size tek tek tanıtmak için can atıyorum. O zaman başlayalım.

Gözler

5 renk far çeşidi var.
Soldan sağa renklerin isimlerini yazacak olursam: "Silly Vanilly", "Suns out, Buns out", Paradisco, "Atlantic Blue", "Black Tied"
Yüksek pigmentli bu farlar kolayca uygulanabilir. Hem ıslak hem kuru kullanabilirsiniz.
Tanesi 65 TL.
Farların yanındakiler ise pigment ve simler. Tanesi 87 TL.

Dudak


Burada 3 tane ruj ve 4 tane parlatıcı karşımıza çıkıyor. Burada ise son derece çılgın ve Trollerin saç rengine uygun renkler kullanılmış.
Soldan sağa rujlar: "Can't be Tamed", "Sushi Kiss", "Dance Off Pants Off", "Midnight Troll".
Sushi Kiss, Türkiye'de satışa çıkmadı. Midnight Troll ise tükendi.
Rujlar klasik Mac rujları gibi, sürümü kolay ve dokusu yumuşak.
Rujların tanesi 69 TL.
Soldan sağa parlatıcılar: "Saint Germain", "Twerkqoise", "Bubble Butt", "Glitter Grunge".
Hafif transparan bir görünüşü var. Yüksek pigmentli, güzel parlaklık verir. Ruj ve dudak kalemi üstüne sürebilirsiniz.
Parlatıcıların tanesi 69 TL.

Yüz

Yukarıda gördüğünüz iki ürün, Trollerin "güzellik" pudrası. Hafif bir görüntüsü var. Ciltte sırıtmaz.
Aydınlatıcı, allık veya makyajınızı tamamladıktan sonra kullanacağınız ürün olabilir.
Soldan sağa: "Play it Proper" ve "Glow Rida".
Fiyatları ise 115 TL.

Saç Spreyleri ve Fırça

Mac, Troller için iki renkte saç spreyi de piyasaya sürmüş. Pembe ve mor renkte.
Pembe olan, Good Luck Trolls. Ama pembesi.
Mor ise,  Tease and Thank You.
Spreylerin tanesi 98 TL. Ama tükenmişler.
Fırça ise, yuvarlak uçlu. Pudra veya pigmentlerin uygulamasında kullanabilirsiniz. Hafifçe katmanlar veya doku oluşturabilirsiniz.
Fırça, 98 TL. Fakat spreyler gibi o da tükenmiş.

Bütün ürünler bu kadardı. Umarım koleksiyonu benim kadar siz de beğenmişsinizdir. Bence bir Mac mağazasına gidin ve ürünleri inceleyin. Unutmayın bu ürünler sınırlı sayıda üretildi.
Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.

Yabancı Diziler: 101

07:30
Merhabalar. Ben yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum ve eminim burada ki çoğu kişi benim gibi dizi izlemeyi çok seviyor. Ben çoğu zaman vaktim olmasa bile yeni dizilere başlamayı seviyorum bu yüzden sizlerle izlediğim ve çok sevdiğim bazı dizileri paylaşacağım. Sizin de izlediğiniz,sevdiğiniz veya önerdiğiniz bir dizi olursa yorum bırakmayı unutmayın.




1. New Girl
Siz de benim gibi sit-com izlemeyi seviyorsanız bu diziye kesinlikle bir göz atın.Konusu ise sevgilisinden yeni ayrılan Jess gazetede yayınlanan, bir eve dördüncü ev arkadaşının arandığı, ilana başvurur. Beyaz yakalı çalışan kazanova Schmidt, aslen Chicago'lu barmen Nick, Nick'in çocukluk arkadaşı eski basketbolcu Winston ile birlikte yaşamaya başlar. Üç farklı karakterdeki erkekle, aldatılmış mutsuz bir dönemden geçen Jess'in maceraları böylece başlamış olur.

                                                  

2. The Night Of
Bu dizide hayali bir cinayet soruşturmasına tanık oluyorsunuz. Mini bir dizi ancak bölüm süreleri uzun olduğu için yeterli geliyor. Konusu ise New York'ta yaşayan Nasir Khan isimli Pakistanlı bir öğrencinin cinayete tanıklık eden tek kişi olduğu için suçlu sayılması ile yaşananlar.


3. Criminal Minds: Beyond Borders
Polisiye dizi izlerken yeni kültürler ve coğrafyalar öğrenebileceğiniz çok güzel bir dizi ancak gösterilen cinayet ve vakaları izlerken soğuk kanlı olmayı unutmayın.
Not: Mide bulandırıcı sahneler var :)


4. The Man In The High Castle
Bu dizide, eğer müttefik devletler 2.Dünya Savaşı'nı kazansaydı ne olurdu? Sorusunun cevabını izliyoruz.

                                      .
 5. Red Band Society
Bir hastanenin çocuk kanadında tedavi gören ergenlik çağındaki çocukların günlük hayatlarına, dostluklarına, düşman edinmelerine tanık oluyoruz. Dizi baş karakter olarak Hemşire Jackson'ı merkeze alıyor.
                           
                                         

Dizileri izleyip beğenirseniz yorum bırakmayı unutmayın :)

22 Ağustos 2016

Uygulama Önerisi: Pepapp

06:17



Kızlarcım merhaba!!! 
Bugün sadece biz kadınlar için şirin mi şirin tatlış mı tatlış bir uygulamayla karşı karşıyayız. Ben daha dün indirdim ve her dakika uygulamaya istemsiz girmek istiyorum çünkü ben çok sevdim. 
Peki bu uygulama kendini biz kadınlara nasıl tanıtıyor?

Pepapp nedir?

Pepapp, adet ve yumurtalama günlerinizi kolayca takip eden, Türkiye'nin ilk ve tek kadın dijital asistanı.


Pepapp'ta seni neler bekliyor?
Kişisel asistanın, güvendiğin takvim olacağım: Benimle adet dönemin ve ovülasyon dönemini yakından takip edebilir takvim kontrol etme derdinden kurtulursun.
Sana özel tavsiyelerim var: Sadece regl dönemlerinde değil, eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyelerimle her zaman yanındayım!
Bağlanmak kolay, ayrılmak zor: Facebook ya da Google+ hesabınla kolayca bağlanabilir, hizmetlerimden ve tavsiyelerimden anında faydalanabilirsin.


Ben uygulamayı dün gece indirdim ve bayıldım desem yeridir. En yakın arkadaşlarıma önerdim, anneme de önerdim ve siz tatlışlar için de bu yazıyı yazmak istedim. Bence iyi ettim size yeni bir arkadaş getirdim yani. 
Öncelikle uygulama ilk Android'e geldi ağustosta iOS'a geldi. Uygulamayı daha önce kullananlar olabilir yani yeni bir uygulama değil. iOS için facebook girişi gerekiyor. Giriş yapmazsan uygulamaya üye olamazsın. İlk önce sana en son regl olduğun tarihi soruyor, döngüsüyle beraber. Daha sonra ise hamile kalmayı düşünüyor musun diye soru geliyor. Siz de isteyip istemediğinize göre seçim yapıyorsunuz.


Giriş yaptığınızda ekranda "iyi günler özge" yazıyor yukarıda gördüğünüz gibi. Kolay bir içeriğe sahip. Güne ise her zaman uygulamanın size bahşettiği güzel bir iltifatla başlıyorsunuz. 
 Gününüz nasıl geçiyorsa -ağrı sızı, akıntı- onu seçebiliyorsunuz. Eğer bu gün bir cinsel ilişkiye girdiyseniz, korunup korunmadığınızı işaretlerseniz uygulama size bu işaretlerinizle daha iyi tavsiyeler verecektir.
Uygulama bizler için güzel bir güncelleme getiriyor. Uzmanım bölümü ekleniyor. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Fatih Öğüç'e istediğimiz soruları sorabileceğiz. 
Ayrıca uygulamada bulunan Pepzine kısmında keyifle ve hiç sıkılmadan okuyacağımız içerikler mevcut. 
Umarım en kısa zamanda Pepapp sizin de hayatınızın bir parçası olur. Siz de benim gibi seversiniz.
Bir sonra ki yazıda görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.

14 Ağustos 2016

Kıyafetlerimi Satıyorum!

12:38
Herkese merhabaaa!


Ben modacruz üzerinden kıyafetlerimi satacağımı daha önce snapchatte paylaşmıştım. Şimdi ise bunu gerçekleştirdim. Bugün yaklaşık 12 adet ürün ekledim, 5 tanesi onaylandı yani şimdilik diğerleri onaylanana kadar beşini sizlerin beğenisine sundum.


Daha önce gittigidiyor.com'da ürün satışı yapıyorduk annemle ve cidden çok başarılı bir 3 yıl geçirdik. Alıcıların yaptığı yorumlara buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Yani annemle nasıl bir satış politikası izlediğimizi bu yorumlar sayesinde anlayabilirsiniz. 

Zaten kendime aldığım ya da bana hediye gelen ürünler olduğu için hepsi orijinal. Ben imitasyon giyinmeyi sevmeyen biri olduğum için orijinallik hakkında içiniz rahat olsun. Ürünlerin kod numaralarasının fotoğrafını da ekliyorum görsellere. 

Kullanılmış durumlarını kesinlikle bildiriyorum. Şu an eklediklerim az kullanılmış veya hiç kullanılmayan ürünler.

"Pazarlık olacak mı?" derseniz neden olmasın. Aramızda pazarlıkta yapabiliriz sonuçta beğendiğiniz bir ürünse.


Umarım profilimde beğeneceğiniz bir ürün çıkar. Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

12 Ağustos 2016

Ava Giden Avlanır: Hard Candy

02:25
Merhaba :) Bugün size ilgimi çeken bir filmden bahsetmek istiyorum. 




İsmi Hard Candy. Konusuna gelecek olursak; 14 yaşındaki Hayley 32 yaşındaki moda fotoğrafçısı (ve pedofili) Jeff ile yazışmaktadır. Bir gün buluşmaya karar verir ve kafeye giderler. Sonra Hayley kendisini Jeff'in evine davet ettirir ve ondan intikam almaya çalışır. Ancak bu sebepsiz değildir... Türü psikolojik gerilim ve düşük bütçeyle çekilmesine rağmen gerçekten güzel mesajlar veriyor. Şimdi sizi filmden giflerle başbaşa bırakıyorum.





O çok seksiydi, aranıyordu. O teknik olarak sadece bir kız, kadın gibi davranıyordu. Bir çocuğu suçlamak çok kolay, değil mi?


 Sadece bir kız kadın gibi davranıyor diye onun yaptıklarını yapmak zorunda değil.




Eğer bir çocuk flört etmeye çalışıyorsa onu görmezden gelirsin. Onu yüreklendirmezsin.






Son olarak da filmin final müziğini vereyim, finali unutulmaz bir hale getirmişti ve uzun zamandır severek dinliyorum.  

Blonde Redhead-Elephant Woman


5 Ağustos 2016

Besleyici Meyve Salatası Ve Yağ Yakan Kür

03:57
Bugün evdeki malzemelerle kolayca yapabileceğiniz doyurucu ve lezzetli bir meyve salatası ile diyetisyen tarifi olan yağ yakan kür tarifi vereceğim. (Not:Fotoğraflar bana aittir :) )

1-Meyve Salatası(Bir kişilik)

Gereken Malzemeler:  
 -Yarım elma
-Üzüm
-Tarçın
-Fındık

Hazırlanışı:Elmaları bir kaseye doğrayın. İstediğiniz kadar üzüm ekledikten sonra kırılmış fındık ve tarçın ile süsleyin.



2-Yağ Yakan Kür

Gereken Malzemeler: 
-1 şişe maden suyu
-Yarım limon
-1 adet salatalık (küçük boy)

Hazırlanışı: İlk olarak soda bardağa koyulur ve yarım limonun suyu içine dökülür. Ve karışım 5 dakika bekletilir. Sonra dilimlenmiş salatalık eklenir ve 3 dakika bekletilir. Kürünüz hazır :)
 
 

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar