20 Aralık 2015

TOMMYXGIGI

08:20




Üç gün önce, Gigi'nin instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı görmüşsünüzdür görmediyseniz de altta fotoğrafı koydum. Gigi, Tommy Hilfiger için kapsül bir koleksiyon hazırlayacak.

Gigi Hadid (@gigihadid) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()
Gigi, 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonundan beri Tommy Hilfiger'ın kadın koleksiyonlarının marka elçiliğini üsteleniyor. Koleksiyon spor giyim, ayakkabı, parfüm, aksesuar gibi birçok ürünü kapsıyor. Koleksiyon çekimleri 2016'da gerçekleşecek.
Gigi ilk kapsül koleksiyonu için oldukça heyecanlı. Tommy Hilfiger ise Gigi'nin günümüzün kesinlikle "Tommy Kızı" olduğunu söylüyor. Bakalım Gigi'nin koleksiyonunda bizleri neler bekliyor. Koleksiyon yayınlayınca inceleyeceğimden emin olabilirsiniz zaten merakla bekliyorum. Bakalım Gigi ilk kapsül koleksiyonunda bizi nasıl şaşırtacak.

9 Aralık 2015

Kış Demek, Kazak Demek

09:27
Herkese tekrardan merhaba! Dersimiz kazaklar. Yanlış duymadınız kazakları işliyoruz bugün. Kazaklara aşık biri olaraktan kış modası konu başlığı altında size internet mağazalarından seçtiğim kazakları tek tek ballandıra ballandıra anlatacağım. Çünkü hepsini ben seçtim! Beeeeeen!
"Ya böyle bakıldığında bile kazaklara aşık olası geliyor insanın ay çok hoş."
-Kazaklarla kafayı yiyen bir genç kız
Neyse ben başlayayım. 
Topshop
Ne kadar internette İngilizce bu kazaklara farklı isimler verilse de sadece alıcı gözüyle baktığımdan hepsi benim gözüme aynı göründü. Mağazada görsem dokunurum denerim fark varsa anlarım ama teknoloji bu kadar ilerlemediğinden dokunamıyorum internetten kazaklara. İlk başta "camel" rengi olan kazak 36 euro. Diğer ikisi -ortadaki berry diğeri khaki rengiymiş khaki ne la- 34 eurocuk. Aslında bizim paramıza çevrildiğinde pahalı oluyor ama model olarak görün diye koyuyorum bunları belki hoşunuza gider ve benzerini bulabilirsiniz başka mağazalardan diye ıhm ıhm.
Topshop
Ya ben daha geçen gün Topshop'a gittim böyle kazaklar görmedim. Tamam klasik bildiğimiz kazalar ama solgun mavi olana bayıldım. Diğerlerini beğendim ama solgun mavi aşık oldum resmen. Ya zaten solgun renkler çok kullanılmaya başlandı. Koyu renkli kıyafetlerle kombinleyince çok daha hoş oluyor yukarıda ablamızın siyah etek giymesi gibi. Solgun mavi ve hardal 36 euro, diğeri "pembe" olarak geçen 48 euroymuş ama şu an indirimde 30 euro olarak satılıyor.
H&M
Lololoooo H&M lololoooo. Baştaki beyaz saç örgüsü kazak çok güzel ama rengini pek beğenmedim ben beyaz giymem pek yani beyaz kazağım da yok. Penguenli triko kazak H&M'in yılbaşı kazağı olarak sunduğu bir kazak ve benim gibi hayvanlara aşıksanız bunu da beğenmişsinizdir. Kırmızı triko kazağı her parçada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Beyaz örgü kazak 99,99 TL ama 100 diyelim aaa. Penguenli yılbaşı kazağı 34,99 TL buna da 35 diyelim. Kırmızı triko kazak ise 49,99 TL haydi haydi 50 yapalım şunu.
H&M
Ya geçen gün mavi kazağı mağazada gördüm ve alamamanın burukluğu hala içimde. Çok üzgünüm çok...  Yumuşacık mavi şönil kazak 49,99 TL. Ay virgüllü fiyat yazmaktan içim şişti ayol. İnce triko gri kazak 34,99 TL hatta hardal rengi de mevcut. Sonuncu değişik renkli triko kazağımız ise 49,99 TL.
H&M
 Samimi olarak -samimi ney?- söylüyorum üstteki kazaklara tek tek, ayrı ayrı BA-YIL-DIM. Heceleyerek söylemiş oldum. Koyu yeşil parlak triko kazak o kadar güzel ki yani fiyatını görünce hak ediyor dedim 99,99 TL fiyat konulmuş. Siyah şönil kazağın desenlisi bende var large aldım evde pijama niyetine giyiyorum. Siyah şönilimizin hem lila hem de beyaz rengi mevcut 49,99 TL. Sarı melanj triko kazağın kollarının bol olması dikkatleri çeken bir özelliği hah bir de rengi. Modelde çok güzel durmuş ama bana yakışır mı bilmem yani gidin H&M'e almayacaksanız bile deneyin arkadaş! Sarı melanjın rengi ise 119 TL. İlk defa virgülle ayırmamışlar. İlginç. 
Mango
Siyah beyaz çizgili yün kazak bildiğimiz bir model 99,99 TLden satılıyor. Ben asıl ortadaki çizgili rip kazağı beğendim resmen "al beni al beni gel beni al," diyor. O da 99,99 TL'ye satılıyor. Karma örgü kazağın ise kenarları yırtmaçlı mı desem ne desem öyle bir model, 139,99 TLden satılıyor.

Mango
Mavi kalın örgü kazağın da üstteki model gibi kenarları yırtmaçlı. Mavi dışında ekrü rengi var. Ekrü daha çok hoşuma gitti ama maviyi koydum dasfgd neden bilmiyorum. Mavi kalın örgü kazak 149,99 TL. Ortada gördüğünüz ince örgü kazağın rengi çok hoş değil mi? Şarap rengi ve ben bayıldım. Yine. Şarap rengi dışında orta kırçıllı gri de var ama şarap rengi daha hoş. İnce örgü kazak 69,99 TL. Son modelimiz ise siyah lastikli koton kazak. Ben aşık oldum sanırım. Çok güzel. Siyah dışında bordo rengi de var ikisi de çok güzel. Daha fazla yazamayacağım çünkü çok güzel. Baktıkça alışverişe çıkıp alasım geliyor ama annem eve almaz artık daha geçen gün gittim diye. Siyah lastikli koton kazağımız ise 69,99 TLdir efenim. Ya morelim bozuldu siyah kazağı giyen modelle aynı saçımız ona daha çok yakışmış üzdü şu an. 
Neyse, benden bu kadar. Bol kazaklı kışlar diler ve huzurlarınızdan ayrılırım. Görüşmek üzere!

8 Aralık 2015

Yeni Yıl Dilekleri

10:29

Yeni yıla son 23 gün. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. En yakın arkadaşım Noel için Kanada'dan geliyor,  benim için özel olan biriyle buluşacağız, ve yeni yıl planlarımı hazırlamaya başladım bile. Aslında geçen yıl olduğu gibi evde kös kös oturup şarap içerim diye düşünüyordum ama bu sene ne yazık ki evde olmayacağım.
31 Aralık gecesi böyle kopmalık şarkılar içerek bir playlist hazırlayıp yayın yapmak isterdim ama bu sene mümkün değil pek. Belki seneye ya da sömestr'da yaparız sözüm söz bir gün dertlenmeyip kopacağız! 
Çok uzattım biliyorum sizden bana mesaj üzerinden yeni yıl dileklerinizi benimle paylaşmanızı istedim ve cidden katılım oldu hala da devam ediyor. Mutlu olmayı dileyenler, sınavda başarılı olmak isteyenler, sevilmek isteyenler ve birçok kişi bana dileklerini attı. İlk önce hepinize teşekkür ederim siz dileklerinizi yazmasaydınız ben saçma sapan "o elbise benim olmalı, sevgilim daha az kız fotoğrafı beğensin" diye saçma sapan kendi dileklerimle dolduracaktım. Buna engel oldunuz tekrardan dile getiriyorum, size minnettarım!
Sırayla yazıyorum bozuşmak yok.

Yeni Yıl Dilekleri
"Bütün çalışanlar emeğinin karşılığını alsın, tüm YGS-LYS mağdurları seneye üniversiteli olsun inşallah. Amin."
"Lütfen mutlu olayım. Olmasa da fazla üzgün olmayayım, fazla kızgın, fazla kırgın."
"Her yeni yılda olduğu gibi bu yılda dileğim aynı, gerçek aşk... beni gerçekten sevecek bir insan."
"Yeni yılda bir mesaj atsın beraber girelim yeni yıla başka bir şey istemem."
"Sevdiğimi bir kez öpebilmek."
"Benim yeni yıl dileğim: Herşey gönlüme göre olsun,dileklerimden olması mümkün olan hepsi gerçekleşsin."

"Kardeşim dediğim insanla eskisi gibi olayım başka da bir şey istemiyorum."
"Lütfen daha az ağlayayım ve sevmeyi bırakmasın."
"Beni sevsin."
"2016'da gerçekten ama gerçekten mutluluğu doruklarda yaşamak istiyorum."
"Kendimi bulmayı istiyorum."
"Almanya da olup aşık olduğum aptalın mecburen türkiyeye taşınmak zorunda kalmasını diliyorum."
"Sevgilimle bu mutluluğumuzun devam etmesi."
"Yeni yıl dileğim; sınıfı geçeyim ya bir de tam 2016 girdiğimiz zaman 00.00 da ondan bir mesaj gelsin ve çok mutlu olayım ve de evdeki huzur hep devam etsin."
"Lütfen artık ondan bi adım gelsin ve olsun bi şeyler."
"Yeni yıl dileğim, gerçekten uzun ömürlü arkadaşlıklar edinmek ve istediğim dış görünüşe ulaşmak."
"Yeni yıldan dileğim bütün kötülükleri herkesin farketmesi. Kimse kimsenin kuyusunu kazmasın."
"Ben yeni yılda aşkı, başarıyı, dostluğu, sevilmeyi istiyorum."
"Özgür olmak istiyorum."
"Bana dönmesini..."
"Yeni yıldan kendim için değil Emre hoca için ses tellerinin düzelmesini istiyorum o tipe o ses hiç gitmiyor bide adamla dalga geçiyorlar inş olur."
"Sevildiğimi hissetmek, mutlu olmak, iPhone 6 almak ve sevdiğim çocukla tanışmak."
"İnsanlar beynini kullansın."
"Beni tanısın en azından."
"İyi olmak istiyorum."
"Bir tek dileğim var mutlu ol yeter be!"
"Benim isteğim tabii ki de beni gerçekten sevecek bi sevgili."
"Yeni yıldan dileğim; Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Son Feci Bisiklet konser bileti. Birde kulaklık :)."
"Yeni yılda hayatımın aşkını bulmak istiyorum sağlıklı mutlu ve huzurlu olmak istiyorum."
"Nefes almaktan bıkmayacağım bir yıl istiyorum."
"Yurt dışında yaşamak istiyorum (Kırısçınla beraber)."
"Bu yeni yılda mutluluktan bayılacağım şeyler istiyorum yok yok mutluluktan ölmek istiyorum ben."
"Yeni yıl dileğim, tahta Khaleesi'nin oturması."
"Benim dileğim bir gün kapıyı açtığımda bir koli kitap ve üzerinde bir notla karşılaşmak."
"Yeni yıl için dileğim sınavlarda 50den yüksek alabilmek ki bu biraz imkansız bi dilek oldu o yüzden asıl dileğim sonsuz dilek hakkı."
"Bana köprü altı dilencisi diyen müdürümüzün istifa etmesini diliyorum.
"Dileğim, lütfen kedim birazcıkcık uslansın teşekkürler.
"Yeni yıl dileğim OKB hastalığımın geçmesi ve onun beni fark etmesi. Aşık olmasa da olur başkasını sevmesin yeter."
"Yeni yılda istediğim üniversitede istediğim bölümü kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum lütfen bu olsun inşallah olur ya."
"Tek bir dileğim var mutlu ol yeter dırırım sadgasdhdfh."
"Dileğim ona sadece bir kere sıkı sıkı sarılmak."
"2016 da gerçekten ve kalpten bir şeklide sevilmek istiyorum."
"Yaa benim dileğim okulun çok çabuk bitmesi günlük 3 saat okula gidiş geliş yapıyorum ölüm gibi daha 9. Sınıfım birde."
"Yeni yıl için dileğim sevgilimle yepyeni mutluluklar yaşamak ve aramızda ki sevginin hiç azalmaması."
"Yeni yılda ailemle beraber iyi mutlu bir yıl ve iyi bir üniversite diliyorum."
"Yeni yıldan kendime inanç, güven getirmesini istiyorum. İyi insanlarla tanışıp yeni birçok şey öğrenmek istiyorum. En önemlisi de sevgimi hakeden birine aşık olmayı diliyorum."
"Yeni yıl dileğim, bu sene umarım herkes güzel bi üniversiteye gider hayırlısıyla tabii ki de."
"Yeni yıldan kurduğum hayallerim gerçekleşmesi, mutluluk ve huzur istiyorum."
"Sınıfı geçmek ve istediğim okula nakil aldırmak şu an en büyük isteğim şu an bir tek bunun için çabalıyorum inş olur."
"Yeni yıldan dileklerimden biri de, göğüsüm ya da kalçam küçük diye dalga geçmemeleri."
"Beraber Galata Kulesi'ne çıkabilelim."
"Dizi ya da filmlerin heyecanlı yerinde reklam girmemesi yazdım sonra izlediğim dizide reklam girdi aq fkdldjdnf."
"Bende dileğimi söylemek istedim çok hoşuma gitti. Umarım bu yıl üniversiteyi kazanırım ve gerçekten az üzülmek istediğim bi yıl olmasını diliyorum ve bu söyleme şansını tanıdığın için seninde çok mutlu olmanı diliyorum."
"Yeni yıldan sadece beni üzmemesini diliyorum bide balıklarım öldü balık diliyorum."
"Yeni yılda sesimin güzel olmasını istiyorum."
"Bloguma takipçi istiyorum."
"Hayatımın aşkıyla karşılaşmak."
"Yeni yıl dileğim tekrar onunla birlikte mutlu olmak."
"Sevdiği kadar sevilsin insanlar."
"Mutluluğun beni bulmasını istiyorum."
"Sınırsız kitap istiyorum."

"Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle..."
"Yeni yıl, lütfen beni sevmesini sağla."
çimdeki şu boşluk hissi, kimsesizlik artık geçsin. Mutlu olayım ve en önemlisi o artık gelsin."
"Yeni yıldan dileğim, PARA."
"Yeni yıldan beni zayıflatmasını ve zengin yapmasını istiyorum kitaplar çok pahalı."
"Mesafeler cayır cayır yansa, kül olsa, yok olsa."
"Yeni yılda sevgili..."
"Rüyamın gerçek olmasını istiyorum ! Karşımda onun olmasını ve bana sımsıkı,aşkla sarılmasını.Yaralarımı sarımasını ve sonsuza dek yanımda olmasını istiyorum."
"Yeni yıldan dileğim kokusunu gizlice çekmek zorunda kalmayayım sarılıpta çekeyim."
"Benim de yeni yılda her gün ve her yılda tek dileğim onunda bana aşık olması."
"Sevilmek."
"Yeni yılda gökten sütyen yağsın."
"Yeni yılda karşılıklı sevilmek istiyorum ya :( çok üzdüler beni valla."
"Yeni yıldan beklediğim fazla bir şey yok aslında. Normal geçsin daha boka sarmasın yeter. Ama iyi şeyler olabilir olursa geri çevirmem kabul ederim yani."
"Yeni yılda aileme sevdiğime bi şey olmasın param olsun amin."
"Yeni yıl için dileğim o kaşarın memelerinin küçülmesi, böylece onun yanında olmak için bir nedeni kalmaz"
"Yılbaşı gecesi bana mesaj atsın amin."
"Kusurlarımla beni sevecek biri."
"Beni seven bir sevgilim olsun."
"Yeni yılda beni üzenlerin üzüldüğünü görmek istiyorum."
"Benim dileğim, hayatımda gerçekleşmesini istediğim her amacımın başarıya ulaşması"
"Nefes alabilmek istiyorum. Geçsin şu göğsümün ortasındaki ağırlık, acı."
"Yeni yıldan dileğim, onun hiç olmazsa lise bitene kadar yurtdışında eğitim fikrinden vazgeçmesi, lütfen."
"Bir an önce geçiş yapıp arkadaşlarımın yanına gitmek."
"Herkesin mutlu olmak, gülümsemek için bolca nedeni olsun."
"Yeni yılda çok bir şey istemiyorum sadece doğum günümü hatırlasınlar. Üzerler biliyorum yeni yılda ama insan yinede umut ediyor. Herkesin mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle. (hoşlandığım çocuğu elimden alan kız sen hariç paçoooz)"
"Saygınlık kazanmak, ister okulda ister sosyal medyada."
"Normal ve mutlu biri olmak istiyorum."
"Mutlu olmak istiyorum."
"Doğru aşkı bulup, hiç unutmamak."
"Yeni yıl için dileğim herşeyi güzelce unutacağım bir hafıza kaybı."
"Yeni yıl bize biraz mutluluk versin be çürüdük."
"Sevdiğim çocuk 00.00 'de seni seviyorum yazsın."
"Güzel dostlar..."
"Umarım onu kaybetmemişimdir umarım yeni yıla ona sarılarak girerim , özledim umarım 1 Ocak ikimiz için de kavuşma olur."
"Yeni yıl için dileğim sevgilimin gözlerine bakan tüm kızların gözleri çıksın inşallah."
"Ah yeni yıl dilekleri yazın için çok geç kaldık sanırım :) Ama bu yıl kadına şiddetin olmadığı bir Türkiye ve dünya diliyoruz Sevgiler…" -feministwomenthings

Siz dilediniz ben yazdım. Dileklerini çekinmeden bana ulaştıran herkese çok teşekkür ederim. Tam
101 tane dilek var.  Üşenmeden yazan ve şu an okuyan herkese teşekkür eder iyi seneler dilerim.  Dileklerinizin gerçekleşmesi dileğim ile..

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar