23 Ağustos 2016

Yabancı Diziler: 101

Merhabalar. Ben yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum ve eminim burada ki çoğu kişi benim gibi dizi izlemeyi çok seviyor. Ben çoğu zaman vaktim olmasa bile yeni dizilere başlamayı seviyorum bu yüzden sizlerle izlediğim ve çok sevdiğim bazı dizileri paylaşacağım. Sizin de izlediğiniz,sevdiğiniz veya önerdiğiniz bir dizi olursa yorum bırakmayı unutmayın.




1. New Girl
Siz de benim gibi sit-com izlemeyi seviyorsanız bu diziye kesinlikle bir göz atın.Konusu ise sevgilisinden yeni ayrılan Jess gazetede yayınlanan, bir eve dördüncü ev arkadaşının arandığı, ilana başvurur. Beyaz yakalı çalışan kazanova Schmidt, aslen Chicago'lu barmen Nick, Nick'in çocukluk arkadaşı eski basketbolcu Winston ile birlikte yaşamaya başlar. Üç farklı karakterdeki erkekle, aldatılmış mutsuz bir dönemden geçen Jess'in maceraları böylece başlamış olur.

                                                  

2. The Night Of
Bu dizide hayali bir cinayet soruşturmasına tanık oluyorsunuz. Mini bir dizi ancak bölüm süreleri uzun olduğu için yeterli geliyor. Konusu ise New York'ta yaşayan Nasir Khan isimli Pakistanlı bir öğrencinin cinayete tanıklık eden tek kişi olduğu için suçlu sayılması ile yaşananlar.


3. Criminal Minds: Beyond Borders
Polisiye dizi izlerken yeni kültürler ve coğrafyalar öğrenebileceğiniz çok güzel bir dizi ancak gösterilen cinayet ve vakaları izlerken soğuk kanlı olmayı unutmayın.
Not: Mide bulandırıcı sahneler var :)


4. The Man In The High Castle
Bu dizide, eğer müttefik devletler 2.Dünya Savaşı'nı kazansaydı ne olurdu? Sorusunun cevabını izliyoruz.

                                      .
 5. Red Band Society
Bir hastanenin çocuk kanadında tedavi gören ergenlik çağındaki çocukların günlük hayatlarına, dostluklarına, düşman edinmelerine tanık oluyoruz. Dizi baş karakter olarak Hemşire Jackson'ı merkeze alıyor.
                           
                                         

Dizileri izleyip beğenirseniz yorum bırakmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar