22 Ağustos 2016

Uygulama Önerisi: Pepapp




Kızlarcım merhaba!!! 
Bugün sadece biz kadınlar için şirin mi şirin tatlış mı tatlış bir uygulamayla karşı karşıyayız. Ben daha dün indirdim ve her dakika uygulamaya istemsiz girmek istiyorum çünkü ben çok sevdim. 
Peki bu uygulama kendini biz kadınlara nasıl tanıtıyor?

Pepapp nedir?

Pepapp, adet ve yumurtalama günlerinizi kolayca takip eden, Türkiye'nin ilk ve tek kadın dijital asistanı.


Pepapp'ta seni neler bekliyor?
Kişisel asistanın, güvendiğin takvim olacağım: Benimle adet dönemin ve ovülasyon dönemini yakından takip edebilir takvim kontrol etme derdinden kurtulursun.
Sana özel tavsiyelerim var: Sadece regl dönemlerinde değil, eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyelerimle her zaman yanındayım!
Bağlanmak kolay, ayrılmak zor: Facebook ya da Google+ hesabınla kolayca bağlanabilir, hizmetlerimden ve tavsiyelerimden anında faydalanabilirsin.


Ben uygulamayı dün gece indirdim ve bayıldım desem yeridir. En yakın arkadaşlarıma önerdim, anneme de önerdim ve siz tatlışlar için de bu yazıyı yazmak istedim. Bence iyi ettim size yeni bir arkadaş getirdim yani. 
Öncelikle uygulama ilk Android'e geldi ağustosta iOS'a geldi. Uygulamayı daha önce kullananlar olabilir yani yeni bir uygulama değil. iOS için facebook girişi gerekiyor. Giriş yapmazsan uygulamaya üye olamazsın. İlk önce sana en son regl olduğun tarihi soruyor, döngüsüyle beraber. Daha sonra ise hamile kalmayı düşünüyor musun diye soru geliyor. Siz de isteyip istemediğinize göre seçim yapıyorsunuz.


Giriş yaptığınızda ekranda "iyi günler özge" yazıyor yukarıda gördüğünüz gibi. Kolay bir içeriğe sahip. Güne ise her zaman uygulamanın size bahşettiği güzel bir iltifatla başlıyorsunuz. 
 Gününüz nasıl geçiyorsa -ağrı sızı, akıntı- onu seçebiliyorsunuz. Eğer bu gün bir cinsel ilişkiye girdiyseniz, korunup korunmadığınızı işaretlerseniz uygulama size bu işaretlerinizle daha iyi tavsiyeler verecektir.
Uygulama bizler için güzel bir güncelleme getiriyor. Uzmanım bölümü ekleniyor. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Fatih Öğüç'e istediğimiz soruları sorabileceğiz. 
Ayrıca uygulamada bulunan Pepzine kısmında keyifle ve hiç sıkılmadan okuyacağımız içerikler mevcut. 
Umarım en kısa zamanda Pepapp sizin de hayatınızın bir parçası olur. Siz de benim gibi seversiniz.
Bir sonra ki yazıda görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar