25 Temmuz 2016

Saçlara Değişiklik mi? O Zaman Buraya Bi Bakın.


Artık hep aynı kesim saç ve renkten bıkmış olabilirsiniz bu gayet doğal. Yeni trend saç stilleri ile kendinizi değiştirmeniz de gayet doğal.


Saçlarımı boyamak istemiyorum ama daha marjinal bir görüntü benim de hakkım diyorsanız bu yılın modası saç kazıtmaya bakabilirsiniz.
Saç kazıtmak karşımıza ilk çıktığında genellikle sadece yan taraflarda uygulanmaktaydı. Bu stili uygulayan ünlüler arasında Rihanna ve Cara Delevingne ablalarımız da vardı.



Saç kazıtmanın çok çeşidi yoktur. Kafanın sağ ve sol tarafları isteğe bağlı tek taraf veya sadece kulak üstü. Kulak üstüden de enseye bağlı kazıtmalar uygulanmakta. Ben saçlarımı enseden kulak üstüne kadar kazıttım ve gerçekten çok memnunum. Yaz aylarında ense kazıtmayı öneririm esince falan çok güzel oluyor :)



Ancak saç kazıtmanın iyi yönlerinden biri saçların daha sağlıklı uzamasıysa, kötü yanlarından birisi de saçlarınız dökülüyor ve fazla cansızsa çok zor uzamasıdır.



“Saçlarıma kıyamam ben ya zaten zar zor kestiriyorum” diyorsanız da bu senenin yine bir trendi saçlarınızı pastel tonlarda boyaya bilirsiniz. Açık tenli iseniz mor, mavi, yeşil, kırmızı gibi tonlar çok ama çok güzel durduğu bir gerçeği var.



 Esmer iseniz gri ve mor tonları  özellikle daha çok yakışacaktır. Eğer “Saç rengimi seviyorum ama boyatmayıda çok istiyorum derseniz” sadece saçın uç kısmını veya sadece ense kısmında ki saçları boyayabilirsiniz.


Eğer her iki stilide yapmak istiyorsanız enseyi kulak üstü hizasına kadar kazıtıp. Kazıttığınız bölgeyi renkli boyamanızı öneririm çünkü aralarında en güzel bu duran bu.

Küçük bir kapanış uyarısı siz her zaman en doğal halinizle güzelsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar