23 Temmuz 2016

Balmain'ı ve Kalbimizi Fetheden Tasarımcı: Olivier Rousteing

Herkese merhabaaaa. Bugün moda ve ünlüler camiasının çok yakından tanıdığı Olivier Rousteing hakkında bir yazı yazmak istedim. Tasarımları, arkadaşlıkları, paylaşımları olsun Olivier her zaman göz önünde olan bir tasarımcı.


Olivier, 13 Eylül 1986'da Fransa'nın Bordeaux şehrinde dünyaya geldi. Paris Moda Okulunu 2003 yılında bitirdi. Olivier'ın küçüklükten beri tek hayali Paris'te tasarımcı olmaktı. Şimdiki zamana baktığımızda hayallerinin gerçekleştiğini görüyoruz. Olivier'ın kariyeri okuldan mezun olduktan hemen sonra Roberto Cavalli ile başladı. Beş yıl boyunca Roberto Cavalli'nin kreatif direktörlüğünü yapan Rousteing 2009 yılında Balmain'a katıldı. Balmain'ı o zaman ki kreatif direktörü Christophe Decarnin ile çok yakın çalıştı. 26 Nisan 2011 tarihinde, 24 yaşında, Balmain'ın kreatif direktörü oldu. 


Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi olan Rousteing birçok ünlü ile çok yakın arkadaş.
Kardashian ailesi, Jennerlar, Rihanna, Beyoncé, Hadid kardeşler ile baya yakın. Zaten, onların ve daha birçok ünlünün bulunduğu özel müşteri kitlesine "Balmain Army" deniyor.
Bu ünlüleri Balmain'la her zaman görmek oldukça mümkün anlayacağınız.


Markanın, son yıllarda büyük bir yükseliş göstermesine en büyük katkı tabii ki, Olivier ve tasarımları.
Marka, Paris dışında ilk mağazasını Londra'da açtı, sonra ise New York'ta. Başka şehirlerde de açılacak mağazalar planlanıyor. Belki, İstanbul'da da açılır kim bilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar