9 Temmuz 2016

Gigi Hadid Stili

     Herkese merhabalar!
   Bu yazı Gigi Hadid ve onun stiliyle ilgili olucak. Son zamanların en aranılan modeli olan Gigi hepimizin bildiği gibi özgün ve stil sahibi.Şimdi hep beraber görünüşlerine göz atalım..
       
     
Yırtık Jean
        
         Gigi günlük hayatında yırtık jeanler den vazgeçemiyor olsa gerek ki onun ne zaman sokak resimlerini görsek üzerinde yırtık bir jean veya salaş bir pantolon var.

    
Crop Top
       Gigi giydiği herşeyi kendine yakıştırıyor ama crop top ve jean ona en çok yakışan iki şey. Günlük stilinde rahatlıktan ödün vermeyen Gigi, crop top ile her giysiyi kombinlemekten çekinmiyor.
Şort
Gigi'nin stilinden bahsediyorken şortları es geçmek olmaz.Sokaktayken ya da galadayken Gigi şort giymeye bayılıyor.

Fular

            Kışın olmazsa olmazlar arasında kesinlikle şık bir fularınız olmalı çünkü sizi ısıtırken aynı zamanda şık gösterecek.Ve Gigi'nin dolabında bir sürü şal ve fular olduğuna iddiaya girerim.


Pantolon Etek

             Bu sene etek kesimli pantolonlar çok moda annelerimizin dolaplarında bulabileceğimiz bu parçaları kendi sokak stilimizde kullanabiliriz.Sıcak havalar için uygun üstelik çok şık durduğu da göz ardı edilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar