27 Haziran 2016

Daha Mutlu Olmak İçin Küçük Öneriler


       Herkese merhabalar.Son zamanlarda okul,sınavlar kötü giden arkadaşlık ilişkileri ve toplumsal sorunlar derken bir çoğumuz mutsuz ve hayattan bezmiş haldeyiz ancak kendimizde değiştirebileceğimiz küçük alışkanlıklar ve hayatımıza ekleyeceğimiz yeni uğraşlarla daha mutlu olabilmek mümkün.İşte daha mutlu olmak için küçük öneriler!






1.Düzenli Uyuyun
Yaz gelmişken geç saatlere kadar oturup dizi seyretmek ya da arkadaşlarla sohbet eminim ki uyumaktan daha çekici ancak bunlar yüzünden uykuyu aksatmamalısınız.Araştırmalara göre 8 saat uyumak günü daha mutlu ve enerjik geçirmeniz için geçerli bunun yanında sağlıklı bir ciltte cabası.Ayrıca yatağnızın çevresini dekore etmek size keyifli anlar yaşatabilir.







2.Renkli ve Desenli Çoraplar Giyin
  Çoraplar çoğumuz için önemsiz ancak renkli çoraplar giymek ve çoraplarınızın modaya uygun olması çoğu kişinin dikkatini çekecektir.Ayrıca bileklerinize her baktığınızda göreceğiniz şirinlik sizi kesinlikle mutlu edecek.







3.Dans
En sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir playlist yapın ve kendinizi ritme kaptırın.O kadar eğleneceksiniz ki mutluluk kaçınılmaz olacak.




4.Dışarı çıkın
 En son dışarı çıkmak için teklif aldığınızda  dizi izlemek ya da evde boş boş oturmak için geri çevirdiğiniz zamanı hatırlayın.Dışarı çıkmak ve sosyalleşmek size dizi izlemekten daha çok şey katacak ayrıca dışarı çıkmak için bir arkadaşınız yoksa hemen bir tane edinin.Mutlu olmak için arkadaşınızın olması şart.



5.Kütüphaneye gidin
Dışarıda okunmayı bekleyen birçok kitap var ve kitap okumanın en güzel yanlarından biri de o kitabı almadan önce rafların arasında dolanıp o kitabı bulmak.Kütüphane ortamında kitap okumak çok zevkli istediğiniz birçok kitaba ücretsiz erişebiliyorsunuz ve kütüphanede ki sessiz huzurlu ortamda o kitabı okumak size çok keyif verecek. Tek ihtiyacınız olan bir kütüphane kartı.


1 yorum:

  1. Çoraplar gerçekten mutluluk sebebi ! Hele kısa çoraplar tam yaz eğlencesi gibi ayakkabılarıların içine kırmızı mavi renki çoraplar giyin yaaaavvvv korkmayın

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar