22 Haziran 2016

Wish List -1-


Herkese merhabalar. Arkadaşlar biliyorum aydan aya değil nerdeyse yıldan yıla yazı yayınlıyorum fakat zamanım olmuyor ve aldığım yazarlara bir süre sonra ulaşamıyorum. Nedense iki defadır bunu yaşadım neyse eğer cidden yazarlık düşünen, blogda bana yardımcı olmak isteyen varsa tumblr hesabımdan benimle iletişime geçebilirler.
Ahühü başlıyorum.

Uzun zamandır Kylie Jenner kendi kozmetik markasıyla göz önünde bildiğiniz gibi. Ben de nude tonda rujlara lipkitlere bayılırım. Ve ilk tanıtıldığı günden beri takip ediyorum snapchat olsun instagram olsun Kylie kızcağımız hep gözümüze sokuyor o güzel tonları maşallah efenim.
Ben ilk çıkan seriyi sevdim yanlış hatırlamıyorsam  Candy K, Dolce K ve True Brown. Bu lipkitlerden favorim Candy K oldu. 29 Dolar bildiğiniz gibi yaklaşık 83,91 Türk Lirası.
Bu lipkitler satışa çıktıktan sonra sormadığım Gratis kalmadı. Mat lipkit var mı diye yani elbette kadına, "Kylie'nin ürünleri geldi mi?" diye sormadım. Şubat ayında liselerarası müzik yarışması katsamında Bostancı'ya gitmiştim. İlk defa gittiğim için hiç bilmiyorum. Kızlarla navigasyona Gratis yazıp, bilmediğimiz sokaklardan yürüyüp, Bağdat Caddesi'ne çıkmışız haberimiz yok ve daha sonrasında ise Gratis'i bulmuştuk. İşte sonrası daha da hüsran istediğimi elbette bulamadım.
Daha sonra Dior'un mat ruju ve dudak kalemini aldım ve lipkit arayışlarıma son verdim. Diorific numarası 009 bunu kalemiyle beraber aldım ve aşık oldum. Sürekli sürüyorum işte haftasonları hep sürüyorum. Sonra cuma günü tek başıma alışverişe çıktığımda Mac'ten nude tonlarında bir mat ruj aldım. Velvet Teddy adı ve baya bir güzel. Yani alacaksanız alın rengi Diorific ile benzer ama aynı ton değil. Ay çok uzattım başka bir şeye geçiyorum.


Kızlarcığım biliyorum gına geldi ama ben hala likit mat rujlara aşık olmaktan sıkılmadım. Yukarıda gördüğünüz renk ve bazı nude tonlar çoğu Mac mağazasında tükenmiş. Tükenmeyen likitler de var ama renkler güzel değil ben sevemedim.  Gerçi ben iki tane mağazaya gittim ama görevli yok satıyor dedi.
Ben en çok nude tonlar dışında yukarıda gördüğünüz High Drama'yı sevdim. 69 Türk Lirası internette satışı devam ediyor mağaza yoksa internet var. Yaayayayaya diyorum. 15 tane zengin renk içeriğine sahip güzel mi güzel likit mat rujlar Mac mağazalarında. Ay parada almıyorum neden böyle reklamsı bir şekilde yazdım ki?


Kızlarcığım uzun zamandır zaafı olduğum dantel sütyenlere siz de aşık olun diye listeye ekledim. H&M'de karşılaştık ilk kendileriyle. 39,90 Türk Lirası. Ben de annemle alışverişe çıktığımda alırım diye düşündüm o gün çok fazla şey almıştım diye.  İnsanın sürekli baktıkça bakası geliyor.


Fjällräven Kanken çantaları Tumblr sayesinde hayatımıza girdi diyebilirim. Ben Türkiye'de bu çantalardan takan görmedim okuldan eve giderken üst geçitte bir çocukta bordosunu gördüm ve dedim ki "tarzsın". Ya o kadar güzel kombin yapmış ki ayakta alkışlayacaktım. Ben pembe aşığı olarak pembe rengini almayı düşündüm. Türkiye'de mağazası olduğunu görünce çılgınlar gibi dans ettim. 289 Türk Lirası'na bu güzel çantaya sahip olabiliyoruz. Yukarıdaki fotoğrafı bilerek seçtim ayakkabılar daha önce almak istediğim Puma'nın Trinomic modeli fiyatları modelden modele değişiyor. Ben uzun zamandır bu ayakkabılardan birine sahip olmak istiyorum hala alamadım ondan listeye ekledim.


Son olarak Büyük Ada'ya gittiğim gün heveslendiğim bir aktiviteyi yazmak istedim. Uzun zamandır yoga yapacağım diye etrafta dolanır oldum. Doğaya aşık birisiyim neden bilmiyorum ama yeşilin her tonuna bayılıyorum böyle gördüğümde içim huzur doluyor nedensizce. İşte heveslendim başlayacağım dedim hala başlayamadım. İçim biraz buruk o yüzden. Bence insanın en büyük terapisi kendini huzurlu hissetmesi ve ben kendimi böyle huzurlu hissedeceğimden eminim ve heveslendim umarım başlarım.

Başka kalmadı sanırım ya belki aklıma yeni şeyler gelirse ikinci yazıyı yayınlarım. Sizin de yapmak veya almak istedikleriniz varsa yorum olarak bahsedebilirsiniz hoşuma giderse ikinci yazıda bahsedebilirim. Görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar