31 Aralık 2016

Yeni Yıl Dilekleri 2

08:18
Herkese merhaba. "Yeni Yıl Dilekleri"nin ikincisini yayınlamaktan oldukça mutluyum. Nerdeyse üç senedir sizinle beraber olmaktan oldukça keyifliyim. Umarım beraber bir sürü "Yeni Yıl Dilekleri" yazısı oluştururuz. Sonuçta ben bu yazıyı sizin dilekleriniz, istekleriniz sayesinde yazıyorum. Siz olmasanız bu yazı da olmaz diyerekten yazıya başlıyorum.


Aslında geçen seneye göre bu sene dilekler o kadar fazla değil. Ben biraz geç haber verdim, yazı gecikti falan derken yazıyı oluşturabildim. Son birkaç gündür yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle yazıyı 31 Aralık'ta yayınlamak zorunda kaldım. Umarım anlaşıyla karşılarsınız. 
Sıra yine kafama göre gjsakjhdl alınmak yok he.


"Yeni yılda bana geri dönsün istiyorum. Artık birileri beni üzmesin."
"Yeni yılda mutlu olayım, beni gerçekten seven birini istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum."
"2017'den en büyük dileğim; Senenin sonunda bugünü hatırlarken sevdiğim beyin hala hayatımda olması🙆"
"Bu yeni yılda üniversiteye ayak basmak istiyorum. 4 yıl orda olayım..."

"Artık onun yüzünden başkalarının kalplerini kıran bir adi olmak istemiyorum."
"Geçen sene de mutlu olmayı dilemiştim. Bu sene de aynısını diliyorum başka istediğim hiçbir şey yok cidden."
"Sanırım tek dileğim annemin sağ salim yurtdışından dönmesi."
"Benim yeni yıl dileğim; takdir belgesi almak ve hayatımla ilgili kesin kararlar verebilmek😇" 


"Yeni yıldan tek dileğim biri beni gerçekten sevsin."
"Merhaba benim yeni yıldan dileğim sevilmek ve tabii ki her ygs öğrencisinin dileği olan iyi bir üniversite"
"2018'de senin olacağım."


"Merhaba🤗  2017 yılında istediğim üniversiteyi kazanabilmek ve de bana değer verecek insanlarla karşılaşmayı umuyorum 2017 yılının güzel bir yıl olması dileğiyle."
"Okula dönmek istiyorum arkadaşlarımın yanına. Ailemin beni affetmesini diliyorum ve bir de ayrılsınlar canı çok yansın özlesin bana dönmek istesin de ben ona dönmeyim."


"Sevdiğime bi kez olsa da sarılabilmek ve kız kardeşlerimle huzurlu mutlu üzüntüsüz bi yıl geçirmek."
"Yeni yılda öyle bi olay olsun ki mutluluktan ağlıyım :')"
"2017'de onun tarafından minicik bile olsun sevilmek istiyorum. Mutlu olmak istiyorum artık ağlamamak istiyorum."


"2017 için tek isteğim mutluluk ve hayallerimin gerçekleşmesi."
"Yeni yıl dileğim: Dünyadaki herkes vegan olsun artık hayvanlar ölmesin hayvanlar acı çekmesin istiyorum🐥❤️😊  Bu arada "Yeni Yıl Dilekleri"nin yazılması çok güzel bir fikirmiş çok sevdim😌"
"'2017 lütfen sevdiğim beni sevsin ve bir şekilde yaşadığım yere taşınsın ya da ondan vazgeçeyim. Biri beni sevsin ben de onu seveyim.''


"Yeni yıldan dileğim; abimin bana sevgisini hissettirmesi, onunla güzel vakit geçirebilmek."
"2017 den bana gerçek dostluklar kazandırmasını, yalnızlığın içinde saplanıp kaldığım bu dipsiz kuyudan beni kurtarmasını ve bana gerçek mutluluğu verecek olan kişiyi karşıma çıkarmasını diliyorum."
"2017'den tek dileğim pomeranian cinsi köpek."


"Yeni yılda mümkünse çocukların ölmemesini dilerim. Her zaman aklıma gelen evsizlerin, zor durumda olanların artık bir eve sahip olmasını ve zor durumda olmamalarını dilerim. İnsanların genç yaşta bir yok yerine ölmemelerini dilerim. Bütün kötü şeyler için iyi güzel şeyler dilerim. Annelere babalara sağlık dilerim. Çalışanlara sabır güç dilerim. Kendim için ne dilerim diye sorarsanız hayallerimi gerçekleştirmeyi herkesi koşulsuz sevmeyi dilerim. Mutlu yıllar..."


Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim. Birlikte iyi kötü güzel bir yıl geçirdik. Umarım 2017 herkes için güzel geçer. Şimdiden iyi seneler. Umarım yukarıdaki dilekler ve daha niceleri gerçekleşir. Umarım atladığım dilek yoktur. Varsa da çekinmeden yazın, eklerim.  Kendinize dikkat edin. İyi seneler.

24 Aralık 2016

Film Önerisi: Divines

13:02
Paris'in arka sokaklarında yaşam bu kadar ihtişamlı mı?


Herkese tekrardan merhaba. Bu yazıda dün izlediğim birçok kişinin ismini sorduğu bir filmden bahsedeceğim. Kimseye adını söylemedim bu yazıyı yayınladığımdan dolayı gasdkjhl banane bu yazıyı okuyacaksınız linke bir kere olsun tıklayacaksınız aaaa. 


Fransız-Katar ortak yapımı bir film ile karşınızdayım.  Film ilk kez Cannes'da "Directors' Fortnight"ta gösterildi. Daha sonra da Cannes'da Caméra d'Or ödülünü aldı. Toronto Film Festivali'nde de yayınlanan bu film izlediğim en iyi dramalardan diyebilirim.


Filmin konusu, kurnaz bir genç kız Dounia ile şakacı en iyi arkadaşı Maimouna, havalı bir uyuşturucu satıcısı olan Rebecca'nın peşinden giderken ya zengin olacaklar ya da ölecekler. 
Filmin konusunu daha detaylı yazabilirdim ama spoiler vermek istemedim tadı çıkmaz yoksa. 


Filmin başrolleri Oulaya Amamra, Deborah Lukumuena. Onlara Kevin Mischel ve Jisca Kalvanda eşlik ediyor. Filmin yönetmeni Uda Benyamida.


Filmin birçok sahnesi etkileyiciydi fakat yukarıdaki Dounia ve Djigui sahnesi bence mükemmeldi. Snapchat hesabımda bir kısmı var hatta. Bu sahnede etkilenmemek elde değil.



Filmin posteri.


Filmin fragmanını da ekleyip yazıyı bitiriyorum. İzledikten sonra umarım siz de beğenirsiniz. Filmle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.


M.A.C: Mariah Carey

10:53
Işılda ve göz kamaştır.


Aralığın ortasına daha gelmemişken, Mac 1 hafta önce Mariah Carey ile ortak hazırladığı koleksiyonu duyurdu. Koleksiyon tamamen Mariah Carey'in ilham verici ten rengi göze alınarak oluşturuldu. Nude ve şampanya tonlarından oluşan bu koleksiyonu sizlere tanıtmak istedim. Mac'in son zamanlarda çıkardığı koleksiyonlardan en sevdiğim oldu diyebilirim. Yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarınıza bu koleksiyondan birkaç parça seçebilirsiniz bence. Fakat işin kötü yanı çoğu ürünün tükenmiş olması. Koleksiyonda bulunan rujlar ve fırçalar internette tükenmiş, umarım Mac en kısa zamanda biz yetişemeyenler için stok yeniler çünkü sınırlı sayıda üretim olan bu ürünleri kaçırdıysam ağlarım.


Koleksiyonda 22 tane ürün mevcut. Rujdan, dudak parlatıcısına, likit eyeliner, pudra aydınlatıcı gibi birçok ürün mevcut.
O zaman başlıyorum.


Dudak
İki farklı doku ve iki farklı dudak kalemi burada karşımıza çıkıyor. Rujların hepsi tükenmiş durumda şu an.  Yoğun ışıltılı glosslar tükenmemiş. İnternet sayfasına özel "Butterfly Bling"e hala sahip olabilirsiniz. Uzun süre kalıcılık etkisi bırakan kolay uygulanışı olan bu dudak kalemleri sınırlı sayıda özel üretim. Rujlar ve glosslar 75 TL. Dudak kalemleri 63 TL.


Göz
Burada ise iki adet far paleti bir adet likit eyeliner ve iki adet takma kirpik var. Far paletlerine bayıldım. Kesinlikle bayıldım. Mac'in farları zaten yüksek pigmentli ve bu tonlar bence herkese çok yakışır. Far paletlerinin tanesi 165 TL. Bence tükenmeden alın. Likit eyelinerın rengi kahverengi. Tek bir renk o da tükenmeyenlerden. Likit eyelinerların kullanımı genel olarak biraz zor. Ben bu yüzden tercih etmem. Likit eyelinerın fiyatı 76 TL. İki farklı takma kirpik var koleksiyonda. Yani tercihi size bırakmışlar tutam şeklinde dış köşeden kuyruk oluşturuyor gibi görünüyor diğeri ise yoğun ve dramatik. Dikkatli takıldığında tabii ki yeniden şekillendirebilirsiniz. Fiyatları 50 TL.



Yüz
Altın ışıltılı pudra ile karşılaşıyoruz. Transparan kadifemsi kapatıcılık sağlayan bu pudra cilde ışıltı katıyor. Pudranın fiyatı 150 TL. Ne yazık ki bu da tükenen ürünlerden.  Gelelim sıvı-pudra aydınlatıcıya. Yüz hatlarınızı kremsi formülüyle kalıcılığı iyi olan bu aydınlatıcı da tüken ürünlerin arasında. Aydınlatıcının fiyatı 155 TL. Şeker pembemsi ve mercan renkli allık daha tükenmemiş. Doğal görünümlü ve tüm gün kalıcı olan bu allıkların tanesi 89 TL.


Fırçalar
Mac'in diğer fırçalarını sevenler bunları da sever diye düşünüyorum. Hatta bu fırçalar da tükenmiş. 239 numaralı farı uygulamak ve harmanlamak için kullanılan yuvarlak köşeli bu fırça 105 TL. 183 numaralı pudrayı uygulamak ve harmanlamak için kullanılan kubbe şekilli fırça da 180 TL.



Koleksiyon bu kadardı :d bence yeterince iyi bir koleksiyon. İlginin fazla olması doğal bence. Bu arada Mac mağazalarında ve online satışta %20 indirim var yeni yıla özel. İndirim bu koleksiyon ve Viva Glam rujlar hariç bütün ürünlerde var. Bence kaçırmayın. Bir sonraki yazıda görüşürüzzz.


17 Aralık 2016

H&M Parçalarına The Weeknd Dokunusu

09:11
The Weeknd'in H&M'in erkek koleksiyonunu şekillendirmek için H&M ile birlikte çalışmaya başladı.


Kendine özgü stili ve tarzı ile tanıdığımız The Weeknd, H&M'in erkek koleksiyonunda seçtiği parçalar ilkbaharda mağazalarda satışa çıkacak. 2 Mart'ta yayınlanacak bu işbirliğinin adı, "Spring Icons Selected by The Weeknd." Bu koleksiyondaki parçaların yüzü tabii ki de The Weeknd olacak. Koleksiyon yayınlandığında bloga yazısını yazacağım^^

11 Aralık 2016

Ürün Tanıtımı

09:07


Selamlar bugün yeniden aldığım ve memnun kaldığım ürünlerden sizlere bahsetmek istedim.



Himalaya Peeling Etkili Scrub Kayısı Özlü
Peeling Etkili Scrub Kayısı Özlü almak istediğinim ancak bir türlü alamadığım ürünler içerisindeydi. Düzenli olarak kullanılıp toniklendiğinde gerçekten etkisini gösteren bir ürün tonik olarak saf gül suyu kullanmanızı tavsiye ederim. Ölü deri hücrelerini ve siyah noktaları temizlemeye yardımcı ancak tek eksiği kötü kokması. Tüm Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.




Garnier Sauna Etkili Arındırıcı Kil Maskesi
Memnun kalmadığım tek ürün yedi gün boyunca arınmış gözenekler diyor ancak ben pek bi arınmışlığa rastlamadım. Cildinize sürdüğünüz anda ısınmaya başlıyor. İçerisinde kil ve çinko bulunduruyor ben Migros'tan aldım. 



Uni Care Eye Disc
Kayısı yağlı losyonlu göz temizleme diskleri. Göz ve çevresini tahriş etmeden makyajı temizliyor. Kayısı yağı kirpik ve kaşların beslenmesini sağlıyor. Göz ile temasında yanma yapmadı ve memnun kaldığım ürünler arasına girdi Gratis Mağazalarında bulabilirsiniz. 


Hepinize iyi ve sağlıklı günler dilerim başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın.

2 Aralık 2016

Uygulama Önerisi: TVShow Time

11:35
Aylar sonra yepyeni bir uygulama önerisiyle karşınızdayım. Bu yazı çok fazla dizi izleyip sonra üşenip hangi bölümde kaldıklarını unutanlar için.


Yeni diziye başlamak iyi hoş, ama o diziler artıyor da artıyor, bölümler birbirine giriyor. "Peki nerede kaldım ben?" diyenler için en iyi uygulama, TVShow Time'dır net.


TVShow Time kullanımı basit bir uygulama. İzlediğiniz dizileri belirliyorsunuz, daha sonra izlediklerinizi işaretleyince nerede kaldığınızı hatırlıyorsunuz. 


Uygulamada yeni bölümlerin ne zaman geleceğini takvim kısmından, izleyeceğiniz bir sonraki bölümleri de izlenecekler kısmında size gösteriyor.


Profiliniz yukarıdaki gibi görünüyor. Toplam kaç saat dizi izlediğiniz falan hepsi yazıyor. Favori dizilerinizi de favori diziler kısmına seçebiliyorsunuz.


Akış kısmında izlediğiniz diziler hakkında insanlarla konuşabilir, onların yaptığı paylaşımları görebilir, siz de paylaşım yapabilirsiniz. 


Uygulamayı indirecekleri hemen buraya alalım.
Fotoğraf editlemelerini farklı zaman aralıklarında yaptığım için biraz tuhaf gelebilir ashgkdjl affola. 

26 Kasım 2016

Dizi Önerisi: The Crown

06:35
Herkese iyi haftasonları, haftasonunda yapacak hiçbir şeyiniz yoksa Netflix'in son dizisi The Crown'u bitirebilirsiniz, diyerekten yazıya başlıyorum.


The Crown, tarihi dram dizisi. Senaristinin Peter Morgan olan bu dizi Orijinal bir Netflix dizisi. Netflix hatta birçok dizi sitesinde 10 bölümü 4 Kasım'da yayınlandı. Ben bu diziyi ilk açıklandığı günden beri bekliyorum diyebilirim. Kraliyet ailesi özellikle İngiliz Kraliyet Ailesi'ni konu alan bu dizi benim epey bir ilgimi çekti diyebilirim. Özellikle oyuncu seçimleri çok doğru olmuş. Oyuncular, karakterlerin geçmişteki haline aşırı derecede benziyor. 
Dizi, Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığını ele alıyor. İlk sezonda 1947 ve 1955 yıllarını izliyoruz.


Kraliçe Elizabeth'i Being Human dizisinden tanıdığımız Claire Foy, Prens Philip'i ise Doctor Who'dan tanıdığımız 11. Doktor Matt Smith canlandırıyor. 


Yazıda özellikle değinmek istediğim konu Matt Smith. İyi ki Prens Philip rolünü ona vermişler diye dua edebilirim. O kadar karizmatik ki... dizi onun için bile izlenir.


Dizide en etkilendiğim kısım Kral VI. George'un Philip'le Elizabeth hakkında konuştuğu bölüm oldu. İzlerken istemsiz gözlerim doldu diyebilirim.


Dizinin posteri.

Gitmeden fragmanı aşağıya ekliyorum. Bence dönem dizisi ve İngiliz aksanı seviyorsanız bu diziye bayılacaksınız.

25 Kasım 2016

Saç Problemlerine Basit Çözümler

06:38
Merhabalar !! Bugün sizlere saç problemlerine yararlı çözüm yollarını anlatmak istedim. 


Uzamayan saçlar için;

Badem yağı belki de en bilinen çözüm yollarından biri. Kullandığınız şampuanın içine yağı katarak kullana bilirsiniz. Ancak hazırladığınız şampuanı kullanmadan önce iyice karıştırın.

Zeytinyağı sadece uzamayan saçlar için değil kepekli, kırık saçlar için de birebir çözüm yoludur. Saçlarınızı ilk yıkamadan sonra saç diplerine iyice masaj yaparak uygulayın ve yarım saat sonra saçlarınızı yıkayın. 

Hindistan cevizi yağı hafif bir ısıtmadan sonra temiz nemli saç diplerine daha sonra tüm saça masaj yaparak uygulayın. Yarım saat sonra saçlarınızı yıkayarak temizleyin.

Amaan ben yağla falan uğraşamam diyorsanız saçlarını yatmadan önce ve sabahları tarayın kan akışını hızlandırır. Saç diplerine masaj da bir diğer yoludur.  

Saçlarınızın dökülmesini engellemek istiyorsanız banyoda taramak saçlarınıza iyi gelir ve saç dökülmelerini azaltır.


Kırık saçlar; 

Saçlarınızı düzenli olarak kestirmekle başlayabilirsiniz. Ayrıca zeytinyağı dediğim gibi saçları nemlendirir ve güçlendirir. Saç diplerinden uçlara masaj yaparak uyguladıktan sonra yıkayıp tarayın ve bu bakımı düzenli olarak yapın etkisini görüceksiniz.



Yanan - Yıpranan saçlar için;

Gerekli malzemeler hindistan cevizi yağı ve bir adet yumurta. İki malzemeyi iyice karıştırıp saçınıza uygulayın daha sonra saçlarınıza bone takın ve yarım saat bekledikten sonra tarakla tarayın ve yıkayın hafta da iki kere yaparak saçlarınızı eski görünümüne getirebilirsiniz.

Yanan saçları geri kazanmak için saçlarınızı kestirmek ve uzun süre boya yapmamakta bir çözüm yoludur.



Bildiğim bütün yöntemleri sizlere aktardım umarım işinize yarar ve beğenirsiniz iyi günlerr...

20 Kasım 2016

Sonbahar Stilini Tamamla

06:35
Herkese tekrardan merhaba! Bugün sonbahar daha bitmeden havalar aşırı soğumadan kullanabileceğiniz sonbahar modasına uygun üst giyim parçaları seçtim.


Umarım seversiniz :d diyerekten başlıyorum.


Baggy Denim Ceket
Bu kot ceketler bana 90lı yılları hatırlatıyor. Rahat ve şık görünen bu ceket göründüğü gibi rahat ve şık. Erkek arkadaşınızın bol kot ceketi varsa eğer size güzel bir  baggy ceket olabilir.


Bomber Ceket

Bu sezonun favori ceketlerinden biri de bomber. Yaka detayı, boyunun kısa olması ve size bir beden büyük gibi görünmesi bence hoş bir görüntü ortaya çıkarıyor. Sonbaharın güneşli ve sıcak günlerinin arkadaşı olan bu ceket bence harika.


Panço
Geçen sezonun sonbahar stilinde en çok gördüğümüz parçalardan biri de panço. Burberry'nin pançolarına bayılıyorum fakat 4 bin lira. İsminin ve soy isminin baş harflerini de yazdırmak istediğinde 5 bine yaklaşıyor fiyat. Parası olan arkadaşları linke bekliyoruz.


Uzun Kaban
Hem spor hem şık gösteren uzun kabanlara bayıldım. Benim de bu tarz kabanım var ama boyu dizüstü. Bu tarz uzun kabanların bilek boyu olanı da güzel oluyor. Ayrıca dar kesim yerine bol kesim olanlarını da deneyin seveceğinizden eminim.


Trençkot
Eskiye göre bizde trençkot giyimi azaldı gibi. Bir ara fena patlamıştı herkes Buberry'nin trençkotlarının benzerlerini giyiyordu. Alternatif renklerini de sevdim. Spor ve şık kombinlerin önemli bir parçası.


Parka
Yaklaşık iki sezondur moda olan parkalar sonbahar için ideal diyebilirim. Ben yurtdışından almıştım ve severek giyiyorum hatta en yakın arkadaşımda da var. Çevrenizde çoğu kişide bulunan parkalar sonbaharın en kilit parçası diyebilirim.



Duster
Yazı için fotoğrafları önceden ayarladığım için tam kasım ayına uymayan bir parça diyebilirim. Eylül ve ekim aylarında veya ilkbahar döneminde giyilebilir şık bir parça ama şu sıralar giyersek donarız :( o ayrı.


Peacoat
Amerikan denizcilerin üniformasından esinlenerek üretilen lacivert kaban sizi daima şık gösterecek.



Blazer
Basic tişört giydiğinizde bile sizi şık gösteren tek parça blazerdır. Fakat kasım soğuğunda blazer giyip sokağa çıkılmaz bence. Çünkü bu yazıyı yazarken bile üşüyorum. Eylül ekim aylarının üşütmeyen günlerinde rahatlıkla giyip çıkabilirsiniz kızlarcım.



Kolej Ceketi


Bir aralar aşırı moda olan kolej ceketlerinin modası şu sıralar durgun diyebilirim. Eskiden herkes giyiyordu ve pişti olma şansınız da yüksekti fakat artık giyen sayısı azaldığı için gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. 




Rüzgarlık
Havaların az soğuk olduğu zamanlarda giyebilecek aşırı rahat bir parça. İnce olduğundan sonbaharın her anında giyilebilecek parça değil.




Sonunda yazı bitti jkasdkl ya biraz uzun sürdü yayınlamam ondan özür dilerim .dd umarım sevmişsindir. 

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar