25 Kasım 2016

Saç Problemlerine Basit Çözümler

Merhabalar !! Bugün sizlere saç problemlerine yararlı çözüm yollarını anlatmak istedim. 


Uzamayan saçlar için;

Badem yağı belki de en bilinen çözüm yollarından biri. Kullandığınız şampuanın içine yağı katarak kullana bilirsiniz. Ancak hazırladığınız şampuanı kullanmadan önce iyice karıştırın.

Zeytinyağı sadece uzamayan saçlar için değil kepekli, kırık saçlar için de birebir çözüm yoludur. Saçlarınızı ilk yıkamadan sonra saç diplerine iyice masaj yaparak uygulayın ve yarım saat sonra saçlarınızı yıkayın. 

Hindistan cevizi yağı hafif bir ısıtmadan sonra temiz nemli saç diplerine daha sonra tüm saça masaj yaparak uygulayın. Yarım saat sonra saçlarınızı yıkayarak temizleyin.

Amaan ben yağla falan uğraşamam diyorsanız saçlarını yatmadan önce ve sabahları tarayın kan akışını hızlandırır. Saç diplerine masaj da bir diğer yoludur.  

Saçlarınızın dökülmesini engellemek istiyorsanız banyoda taramak saçlarınıza iyi gelir ve saç dökülmelerini azaltır.


Kırık saçlar; 

Saçlarınızı düzenli olarak kestirmekle başlayabilirsiniz. Ayrıca zeytinyağı dediğim gibi saçları nemlendirir ve güçlendirir. Saç diplerinden uçlara masaj yaparak uyguladıktan sonra yıkayıp tarayın ve bu bakımı düzenli olarak yapın etkisini görüceksiniz.



Yanan - Yıpranan saçlar için;

Gerekli malzemeler hindistan cevizi yağı ve bir adet yumurta. İki malzemeyi iyice karıştırıp saçınıza uygulayın daha sonra saçlarınıza bone takın ve yarım saat bekledikten sonra tarakla tarayın ve yıkayın hafta da iki kere yaparak saçlarınızı eski görünümüne getirebilirsiniz.

Yanan saçları geri kazanmak için saçlarınızı kestirmek ve uzun süre boya yapmamakta bir çözüm yoludur.



Bildiğim bütün yöntemleri sizlere aktardım umarım işinize yarar ve beğenirsiniz iyi günlerr...

3 yorum:

  1. kabaran saçlar?yani saçlarım hep elektrikli gibi çok kabarık,sürekli fön çekmem gerekiyor ve bu saçımı yıpratıyor ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıpranan saçlar için bemiks ve d vitaminini(vitamin ampülleri) karıştırıp saçlarına düzenli olarak uygularsan işe yaradığını görürsün

      Sil
  2. The Wynn casino is under investigation after being linked to a
    Wynn Resorts 충주 출장샵 has been accused 경상남도 출장안마 of facilitating 구미 출장안마 illegal activity and engaging in 성남 출장샵 illegal gambling activities. Wynn Resorts is accused 김제 출장안마 of

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar