20 Kasım 2016

Sonbahar Stilini Tamamla

Herkese tekrardan merhaba! Bugün sonbahar daha bitmeden havalar aşırı soğumadan kullanabileceğiniz sonbahar modasına uygun üst giyim parçaları seçtim.


Umarım seversiniz :d diyerekten başlıyorum.


Baggy Denim Ceket
Bu kot ceketler bana 90lı yılları hatırlatıyor. Rahat ve şık görünen bu ceket göründüğü gibi rahat ve şık. Erkek arkadaşınızın bol kot ceketi varsa eğer size güzel bir  baggy ceket olabilir.


Bomber Ceket

Bu sezonun favori ceketlerinden biri de bomber. Yaka detayı, boyunun kısa olması ve size bir beden büyük gibi görünmesi bence hoş bir görüntü ortaya çıkarıyor. Sonbaharın güneşli ve sıcak günlerinin arkadaşı olan bu ceket bence harika.


Panço
Geçen sezonun sonbahar stilinde en çok gördüğümüz parçalardan biri de panço. Burberry'nin pançolarına bayılıyorum fakat 4 bin lira. İsminin ve soy isminin baş harflerini de yazdırmak istediğinde 5 bine yaklaşıyor fiyat. Parası olan arkadaşları linke bekliyoruz.


Uzun Kaban
Hem spor hem şık gösteren uzun kabanlara bayıldım. Benim de bu tarz kabanım var ama boyu dizüstü. Bu tarz uzun kabanların bilek boyu olanı da güzel oluyor. Ayrıca dar kesim yerine bol kesim olanlarını da deneyin seveceğinizden eminim.


Trençkot
Eskiye göre bizde trençkot giyimi azaldı gibi. Bir ara fena patlamıştı herkes Buberry'nin trençkotlarının benzerlerini giyiyordu. Alternatif renklerini de sevdim. Spor ve şık kombinlerin önemli bir parçası.


Parka
Yaklaşık iki sezondur moda olan parkalar sonbahar için ideal diyebilirim. Ben yurtdışından almıştım ve severek giyiyorum hatta en yakın arkadaşımda da var. Çevrenizde çoğu kişide bulunan parkalar sonbaharın en kilit parçası diyebilirim.



Duster
Yazı için fotoğrafları önceden ayarladığım için tam kasım ayına uymayan bir parça diyebilirim. Eylül ve ekim aylarında veya ilkbahar döneminde giyilebilir şık bir parça ama şu sıralar giyersek donarız :( o ayrı.


Peacoat
Amerikan denizcilerin üniformasından esinlenerek üretilen lacivert kaban sizi daima şık gösterecek.



Blazer
Basic tişört giydiğinizde bile sizi şık gösteren tek parça blazerdır. Fakat kasım soğuğunda blazer giyip sokağa çıkılmaz bence. Çünkü bu yazıyı yazarken bile üşüyorum. Eylül ekim aylarının üşütmeyen günlerinde rahatlıkla giyip çıkabilirsiniz kızlarcım.



Kolej Ceketi


Bir aralar aşırı moda olan kolej ceketlerinin modası şu sıralar durgun diyebilirim. Eskiden herkes giyiyordu ve pişti olma şansınız da yüksekti fakat artık giyen sayısı azaldığı için gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. 




Rüzgarlık
Havaların az soğuk olduğu zamanlarda giyebilecek aşırı rahat bir parça. İnce olduğundan sonbaharın her anında giyilebilecek parça değil.




Sonunda yazı bitti jkasdkl ya biraz uzun sürdü yayınlamam ondan özür dilerim .dd umarım sevmişsindir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar