9 Kasım 2016

Kore Ürün Tanıtımı


Merhabalarr !! Bugün sizlerle denediğim ve memnun kaldığım Kore ürünlerini tanıtacağım. 
Son zamanlarda Kore ürünlerinin çok rövanşta olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Bende merakımdan alıp denemeye karar verdim ve deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim.


Watsons'dan aldığım burun bandı içerisinde bulundurduğu kömür tozundan dolayı fazla yağı ve kiri temizleyerek ciltte güzel bir etki yaratıyor. Bir kutuda on adet burun bandı bulunmakta isterseniz haftada iki gün yapın isterseniz her gün ben her gün yapıyorum ve gayet memnum. Ayrıca bant özelliğindekiler küçük tüyleri çeker ancak bu ürünün öyle bir sıkıntısı da yok.



SNP Animal yüz maskeleri almasamda olurmuş dediklerimden almadan önce fazla bir bilgim yoktu daha çok “Ayy bunlar ne şeker şeylermiş bunlardan da alıyım nasıl olsa indirim ihihih” kafasında aldığım maskelerdi aldığıma pişman da olmadım çünkü eğlenceliydi. her neyse. Bütün maske çeşitlerini almadım Rabbit whitening face art mask yani tavşan desenli ile Animal otter aqua mask; su samuru desenli maskeyi aldım.



 Tavşan desenli maske beyazlatıcı özellikte bir maske ikinci denememde etkisini gördüm ama bir daha alacağım bir maske değil açıkçası.


Su samuru desenli maske nemlendirici özelliği olan bir maske ve benim cildim yağlı bir özellikte bu yüzden bir kere yapıp bıraktım ama sizin cildiniz kuru bir özellikte ise yapmanızı tavsiye ederim.


Kullandığım Kore ürünleri bu kadardı denediğim ve beğendiğim ürünler halinde   tanıtım yazıları yazmaya devam edeceğim. Hepinize iyi günler dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar