2 Aralık 2016

Uygulama Önerisi: TVShow Time

Aylar sonra yepyeni bir uygulama önerisiyle karşınızdayım. Bu yazı çok fazla dizi izleyip sonra üşenip hangi bölümde kaldıklarını unutanlar için.


Yeni diziye başlamak iyi hoş, ama o diziler artıyor da artıyor, bölümler birbirine giriyor. "Peki nerede kaldım ben?" diyenler için en iyi uygulama, TVShow Time'dır net.


TVShow Time kullanımı basit bir uygulama. İzlediğiniz dizileri belirliyorsunuz, daha sonra izlediklerinizi işaretleyince nerede kaldığınızı hatırlıyorsunuz. 


Uygulamada yeni bölümlerin ne zaman geleceğini takvim kısmından, izleyeceğiniz bir sonraki bölümleri de izlenecekler kısmında size gösteriyor.


Profiliniz yukarıdaki gibi görünüyor. Toplam kaç saat dizi izlediğiniz falan hepsi yazıyor. Favori dizilerinizi de favori diziler kısmına seçebiliyorsunuz.


Akış kısmında izlediğiniz diziler hakkında insanlarla konuşabilir, onların yaptığı paylaşımları görebilir, siz de paylaşım yapabilirsiniz. 


Uygulamayı indirecekleri hemen buraya alalım.
Fotoğraf editlemelerini farklı zaman aralıklarında yaptığım için biraz tuhaf gelebilir ashgkdjl affola. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar