24 Aralık 2016

M.A.C: Mariah Carey

Işılda ve göz kamaştır.


Aralığın ortasına daha gelmemişken, Mac 1 hafta önce Mariah Carey ile ortak hazırladığı koleksiyonu duyurdu. Koleksiyon tamamen Mariah Carey'in ilham verici ten rengi göze alınarak oluşturuldu. Nude ve şampanya tonlarından oluşan bu koleksiyonu sizlere tanıtmak istedim. Mac'in son zamanlarda çıkardığı koleksiyonlardan en sevdiğim oldu diyebilirim. Yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarınıza bu koleksiyondan birkaç parça seçebilirsiniz bence. Fakat işin kötü yanı çoğu ürünün tükenmiş olması. Koleksiyonda bulunan rujlar ve fırçalar internette tükenmiş, umarım Mac en kısa zamanda biz yetişemeyenler için stok yeniler çünkü sınırlı sayıda üretim olan bu ürünleri kaçırdıysam ağlarım.


Koleksiyonda 22 tane ürün mevcut. Rujdan, dudak parlatıcısına, likit eyeliner, pudra aydınlatıcı gibi birçok ürün mevcut.
O zaman başlıyorum.


Dudak
İki farklı doku ve iki farklı dudak kalemi burada karşımıza çıkıyor. Rujların hepsi tükenmiş durumda şu an.  Yoğun ışıltılı glosslar tükenmemiş. İnternet sayfasına özel "Butterfly Bling"e hala sahip olabilirsiniz. Uzun süre kalıcılık etkisi bırakan kolay uygulanışı olan bu dudak kalemleri sınırlı sayıda özel üretim. Rujlar ve glosslar 75 TL. Dudak kalemleri 63 TL.


Göz
Burada ise iki adet far paleti bir adet likit eyeliner ve iki adet takma kirpik var. Far paletlerine bayıldım. Kesinlikle bayıldım. Mac'in farları zaten yüksek pigmentli ve bu tonlar bence herkese çok yakışır. Far paletlerinin tanesi 165 TL. Bence tükenmeden alın. Likit eyelinerın rengi kahverengi. Tek bir renk o da tükenmeyenlerden. Likit eyelinerların kullanımı genel olarak biraz zor. Ben bu yüzden tercih etmem. Likit eyelinerın fiyatı 76 TL. İki farklı takma kirpik var koleksiyonda. Yani tercihi size bırakmışlar tutam şeklinde dış köşeden kuyruk oluşturuyor gibi görünüyor diğeri ise yoğun ve dramatik. Dikkatli takıldığında tabii ki yeniden şekillendirebilirsiniz. Fiyatları 50 TL.



Yüz
Altın ışıltılı pudra ile karşılaşıyoruz. Transparan kadifemsi kapatıcılık sağlayan bu pudra cilde ışıltı katıyor. Pudranın fiyatı 150 TL. Ne yazık ki bu da tükenen ürünlerden.  Gelelim sıvı-pudra aydınlatıcıya. Yüz hatlarınızı kremsi formülüyle kalıcılığı iyi olan bu aydınlatıcı da tüken ürünlerin arasında. Aydınlatıcının fiyatı 155 TL. Şeker pembemsi ve mercan renkli allık daha tükenmemiş. Doğal görünümlü ve tüm gün kalıcı olan bu allıkların tanesi 89 TL.


Fırçalar
Mac'in diğer fırçalarını sevenler bunları da sever diye düşünüyorum. Hatta bu fırçalar da tükenmiş. 239 numaralı farı uygulamak ve harmanlamak için kullanılan yuvarlak köşeli bu fırça 105 TL. 183 numaralı pudrayı uygulamak ve harmanlamak için kullanılan kubbe şekilli fırça da 180 TL.



Koleksiyon bu kadardı :d bence yeterince iyi bir koleksiyon. İlginin fazla olması doğal bence. Bu arada Mac mağazalarında ve online satışta %20 indirim var yeni yıla özel. İndirim bu koleksiyon ve Viva Glam rujlar hariç bütün ürünlerde var. Bence kaçırmayın. Bir sonraki yazıda görüşürüzzz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar