24 Aralık 2016

Film Önerisi: Divines

Paris'in arka sokaklarında yaşam bu kadar ihtişamlı mı?


Herkese tekrardan merhaba. Bu yazıda dün izlediğim birçok kişinin ismini sorduğu bir filmden bahsedeceğim. Kimseye adını söylemedim bu yazıyı yayınladığımdan dolayı gasdkjhl banane bu yazıyı okuyacaksınız linke bir kere olsun tıklayacaksınız aaaa. 


Fransız-Katar ortak yapımı bir film ile karşınızdayım.  Film ilk kez Cannes'da "Directors' Fortnight"ta gösterildi. Daha sonra da Cannes'da Caméra d'Or ödülünü aldı. Toronto Film Festivali'nde de yayınlanan bu film izlediğim en iyi dramalardan diyebilirim.


Filmin konusu, kurnaz bir genç kız Dounia ile şakacı en iyi arkadaşı Maimouna, havalı bir uyuşturucu satıcısı olan Rebecca'nın peşinden giderken ya zengin olacaklar ya da ölecekler. 
Filmin konusunu daha detaylı yazabilirdim ama spoiler vermek istemedim tadı çıkmaz yoksa. 


Filmin başrolleri Oulaya Amamra, Deborah Lukumuena. Onlara Kevin Mischel ve Jisca Kalvanda eşlik ediyor. Filmin yönetmeni Uda Benyamida.


Filmin birçok sahnesi etkileyiciydi fakat yukarıdaki Dounia ve Djigui sahnesi bence mükemmeldi. Snapchat hesabımda bir kısmı var hatta. Bu sahnede etkilenmemek elde değil.



Filmin posteri.


Filmin fragmanını da ekleyip yazıyı bitiriyorum. İzledikten sonra umarım siz de beğenirsiniz. Filmle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar