23 Temmuz 2016

Twitter Kavgaları: Khloe ve Chloe

Geçen gün, Kimye ve Taylor olayının olduğu gün, twitterı olan konuşuyordu. Khloe ve Chloe ise twitterdan tartıştı. Cümle biraz tuhaf oldu.


Olaya geçmeden önce bir hatırlatma yapacağım Chloe, Kim Kardashian hamileyken Instagram'a attığı "giyecek hiçbir şey bulamadığımda ben haha" yazarak yayınladığı çıplak sansürlü selfie'ye Kim'i etiketleyerek (berbat çevirim geliyor), "@KimKardashian Genç kadınlara sadece bedenimiz değil de bedenimizden daha çok şey sunduğumuzu öğretmenin, yani amaçlarını değiştirmenin ne kadar önemli olduğunun farkına varmanı umuyorum," dedi.







Daha sonra Kim, "Hepimiz @ChloeGMoretz'i karşılayalım, kimse onun kim olduğunu bilmediği için. Bu arada Nylon kapağın sevimliydi, ıslık." yazarak Chloe'nin sadece ceketle olduğu Nylon kapağına göndermede bulundu.
.


Bu olayın üstünden yaklaşık, dört ay geçti ve #KimExposedTaylorParty gerçekleşti.
Chloe ve Taylor yakın arkadaşlardı, Chloe tabii ki Taylor'ı savunacaktı.
"Bu sektördeki herkes kafalarını delikten dışarı çıkarıp, dışarıdaki gerçek olan olayları anlamak için etrafına bakmalı. Çok önemsiz ve aksi şeyler için düşüncenizi boşa harcamayı bırakın," yazdı.




Daha sonra Khloe, uygunsuz olan bu fotoğrafı paylaştı.
"Bu delikten mi bahsediyorsun @ChloeGMoretz ???"
(Fotoğrafı kestim .s)


Bu fotoğrafa Chloe, "@khloekardashian Gerçeği kontrol et: ilk fotoğraf benim "Neighbors 2" filmini çekerken, ikinci fotoğraf uygunsuz fotoğraflanmış kızın biri."


Chloe, setten ve filmden birkaç fotoğraf yayınlayarak ikinci fotoğraftaki kızın o olmadığını kanıtladı ve bir Kardashian skandalı daha burada sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar