21 Temmuz 2016

Hı Yılan Seni...

Merhaba arkadaşlar! Geçen gün skandal skandal diye kendimi yırttığım olayı anlatacağım diye söz verdim size. Şimdi burada bu yazıyı okuyorsunuz sözümü tutmuş oluyorum. Yeaaaaa.


İlk önce olayı ben nasıl öğrendiğimi anlatayım. Sabah snapchate girerim ilk, işte Kim bir şeyler paylaşmış. Kanye olduğunu anladım ve bir sürü snap attığını görünce direkt geçtim. Daha sonra twitterda "#KimExposedTaylorParty" tagını görünce dedim ki bu Kim özel parti verdi herhalde gideyim snaplerine tekrar bakayım. Fakat, olay parti değilmiş.


Hatırlarsanız Taylor, Calvin Harris'ten ayrıldığı gibi canımız ciğerimiz Tom Hiddleston ile bir ilişkiye başladı.


Hatta yanlış hatırlamıyorsam, Calvin'den ayrıldıktan 10 gün sonra beraber anılmışlardı. Adama "I Love TS" tişörtü bile giydirdi. Hatta elinden tuttu yakın kankeytosu Selena Gomez konserine götürdü. Bu sırada zavallı Calvin twitterdan birkaç gönderme attı. O tweet muhabbetine hiç girmiyorum çünkü olay daha da uzar.  Şu an Calvin'in adı, Tinashe diye bir şarkıcıyla anılıyor.


Kanye 2009 MTV VMA'de Taylor'a net bir şekilde yılın videosunu hak etmediğini, bu ödülü Beyoncé'nin hak ettiğini sahnede söylemişti. O gün bügündür araları iyi mi kötü mü anlamadığımız arkadaşlık(!)


Geçtiğimiz Britler'de Kim ile birlikte Kanye şarkı söylerken dans ettiler. Daha sonra Grammyler'de de fotoğraf çektirdiler ama Taylor, Grammyler'de yılın albümü ödülünü kazanan ilk kadın olduğu için o duygusal konuşmasında Kanye'ye laf sokmuştu. 


Hatta daha sonra Kanye, Taylor'a yukarıdaki çiçekleri yollamıştı. Taylor bunu instagram aracılığıyla yayınlamıştı ve fotoğraf binlerce beğeni almıştı.
İşte olaylar şimdi başlıyor agkdjhlj yani evet.


Kanye West, son albümü "The Life of Pablo" ile çok konuşulmuştu. Hatta en çok "Famous" şarkısı konuşuldu. Şarkının Taylor'a yazıldığı belliydi. Şarkının içinde, "Hala Taylor ve benim seks yapabileceğimizi düşünüyorum. Neden mi? Çünkü o kaltağı ben ünlü yaptım." Taylor sadece, bu şarkının sözlerini kadın düşmanı ve aşağıcı bulduğu hakkında açıklama yaptı. İşte sürekli mağdur ayaklarına yatıp, haberim yoktu gibi açıklamalarda bulunuyordu.


Keeping Up With the Kardashians'ın son bölümünde Kim, kocasını savunacağını onun yanında destek olacağını çok net bir şekilde belirtti. Hatta bu olay bölümde çok konuşuldu. Daha sonra Kim, snapchat hesabından Kanye ve Taylor'un aylar önce yapılan konuşmalarını paylaştı.


Konuşmada, Kanye şarkının bir kısmını söylüyor ve Taylor'a fikrini soruyor. Taylor, ona önceden haber verdiği için teşekkür ediyor. Kanye, arkadaşım olduğun için söylemek istedim bu konuda cool olduğun için teşekkürler diyor. Taylor, sormana gerek yoktu benim için sorun yok insanlara beni aradıklarında şarkıdan önceden haberim olduğunu ve bana yayınlamadan sorduğunu söylediğini ve sözlerini dalga amaçlı anladığını söyleyeceğim. Konuşmayı kısaltarak yazdım bu konuşma yapılıyor kısaca. Video aşağıda.


Daha sonra Kim, tweet atıyor.


"Bir saniye bugün uluslar arası yılanlar günü mü?!?!? Bugünlerde herkes için bir tatil ilan ediliyor."
Daha sonra ise...


"Sizler beni snapchatten takip ediyor musunuz? Kesinlikle etmelisiniz."


Sonra Taylor, konuşmayı inkar etmedim sadece "kaltak" kelimesini kullanacağını bilmiyordum videoda "kaltak" kısmı nerede? Zaten bozulduğum şey orası, tarzında bir açıklama yaptı. 
Bu olaya bir sürü alakasız ünlü maydonoz oldu. Taylor'ın fotoğraflarına girince bir sürü yılan emojisiyle karşılaşabilirsiniz. Artık bu olayla ilgili o kadar çok haber okudum ki yazarken fenalık geçiriyordum. Çünkü konu bitmiyor bir yerden bir şey daha çıkıyor. Olaya Taylor'ın kankeytosu Selena birkaç tweet atıyor işte sonra Chloe Moretz dadanıyor. Chloe ve Khloe olayını başka bir yazıda anlatmayı düşünüyorum çünkü cidden yoruldum. Yarın işlerimi hallettikten sonra geçen başladığım yazıyı tamamlarım ondan sonra da Chloe ve Khloe olayını yazarım. Anlaştıysak ben kaçar, kendinize dikkat edin. Yılanlardan uzak durun.

4 yorum:

  1. Bence taylor haklı niye mi çünkü cidden video da ikinci sözden bahsetmiyo o surtugu ben ünlü yaptım sözünden taylorin grammide ki konuşması o söze karsiydi zaten başlarda sarkidan hiç haberim yoktu dedi mi bilmiyorum ama ben olaylardan bunu cikardim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya sürekli mağdur ayaklarına düşmesi beni uyuz ediyordu sonuçta kanye bir rapçi ve onu övecek bir şarkı yazmayacaktı öyle bir şey demedi

      Sil
    2. O konuda haklısın cidden ben amerikanin prensesiyim modu baydi bide geçen people bi haber yaptı taylor alakali taylor izin almadan sarkilarinda bahsettigi insanlar hakkında hani sen kanye ye bu kadar laf yapiyosunda sen izin aldın mi herkesten gibi orda çok haklılar sadece Kimi sevmiyorum ve arkadan sinsice telefon görüşmesini çekmesi falan

      Sil
    3. kim'i severim ve o kuwtk bölümünde kocası için yaptığını belirtti zaten gündem için yapmaz kim k her zaman gündemde olan bir isim yani kardashianlar öyle

      Sil

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar