5 Aralık 2015

Burberry Yeni Yıl Kampanyası



  Herkese tekrardan merhaba! Geçtiğimiz kasım ayı bir sürü markanın Noel kampanyalarıyla doldu taştı. Burberry'nin kampanyası aralarından en mükemmeliydi bence. Bu kampanya, 15 yıl önce BAFTA ödülünü kazanan İngiliz yapımı olan Billy Elliot filmini de anmadan geçmiyor.
  İngiliz modasına bayılan biri olunca bu kampanyada kullanılan parçalara da bayıldım. Burberry'e bayılırım zaten kötü laf söyleyemem koskoca İngiliz Moda Haftası'nın en önemli markası sonuçta. Bu kampanya da genci yaşlısı, sanatçısı modeli herkesi görüyoruz.  Naomi Campbell, Sir Elton John, James Corden, Julie Walters, James Bay, George Ezra, Toby Huntington-Whiteley, Michelle Dockery, Rosie Huntington-Whiteley ve Romeo Beckham bu kampyanyanın yıldızları. Gönül isterdi kadroda olmak fakat ne yazık ki İngiliz değiliz. İngiliz olsam bile Christopher Bailey'ciğim beni bekliyordu geliyim de Burberry kampanyalarının yüzü olayım diye. Fotoğrafları Perulu fotoğrafçı Mario Testino çekmiş. Ya zaten bu adam kalkıp benim fotoğrafımı çekse evrimleşmiş bir insan evladı olarak çıkarım o fotoğrafta. 
Bu arada herkesin atkısına yine isim ve soyisimlerinin baş harfleri işlenmiş. Ya bende istiyorum Christopher Bailey duy sesimi! Ptt kargo ile bana da yolla! Çok şey istemiyorum ki.
 Rosie Huntington-Whiteley'nin normal fotoğrafını bulamadığım için üzgünüm ama kampanyada herkes uçuyor. Naomi Campbell kraliçe edasıyla kameraya bakmış zaten bu kadına bayılıyordum yahu! Julie Walters zaten efsane ama ben yakasındaki işlemeleri sevmedim zaten trençkot parlıyor onlar da parlamış pek hoşuma gitmedi ama Burberry. Michelle Dockery ay resmen Keira Knightley ile kardeş olmalı. Çok benziyorlar yani bazı fotoğraflarda. Ben benzettim yani.


 Sir Elton John'u ilk kez The Lion King sayesinde tanımıştım. Küçüktüm ne yapayım. Şimdi kusur bulmak gibi olmasın ama o kırmızı Burberry atkıya o renk çiçek yerine başka bir ton yani atkıda bulunan bir ton takılsaydı yani taksalardı. Ben bu kampanyanın stilisti olsaydım öyle yapardım ondan değilim zaten. James Bay çok tatlı gülmemiş mi? George Ezra zaten çok şirin. James Corden düşecek sandım öyle çıkmış. Ay fotoğraflar öyle güzel ki. Sanırım İngiliz olduklarından. Bunun başka açıklaması olamaz. Adamların aksanı var ya!
James Bay'i gören bırakmıyor. 
  Rosie Huntington-Whiteley'nin küçük kardeşine aşık oldum. 25 yaşındaki Toby'nin kalbimi çaldığı anlardayız. Kızlar birde İngiliz çocukçağız o aksanlı konuşmasını bir hayal edin. Daha fazla devam edemeyeceğim. Ortanca Beckham Romeo, bence Beckham kardeşlerin en şanslısından. Yahu çocuk daha 13 yaşında ve Burberry'nin 3 veya 4 kampanyasında yer aldı. Ben 13 yaşımdayken lise sınavına hazırlanıyordum. Lanet olsun böyle hayata.

Kampanya hakkında görüşlerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Haydi ben kaçtım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar