9 Aralık 2015

Kış Demek, Kazak Demek

Herkese tekrardan merhaba! Dersimiz kazaklar. Yanlış duymadınız kazakları işliyoruz bugün. Kazaklara aşık biri olaraktan kış modası konu başlığı altında size internet mağazalarından seçtiğim kazakları tek tek ballandıra ballandıra anlatacağım. Çünkü hepsini ben seçtim! Beeeeeen!
"Ya böyle bakıldığında bile kazaklara aşık olası geliyor insanın ay çok hoş."
-Kazaklarla kafayı yiyen bir genç kız
Neyse ben başlayayım. 
Topshop
Ne kadar internette İngilizce bu kazaklara farklı isimler verilse de sadece alıcı gözüyle baktığımdan hepsi benim gözüme aynı göründü. Mağazada görsem dokunurum denerim fark varsa anlarım ama teknoloji bu kadar ilerlemediğinden dokunamıyorum internetten kazaklara. İlk başta "camel" rengi olan kazak 36 euro. Diğer ikisi -ortadaki berry diğeri khaki rengiymiş khaki ne la- 34 eurocuk. Aslında bizim paramıza çevrildiğinde pahalı oluyor ama model olarak görün diye koyuyorum bunları belki hoşunuza gider ve benzerini bulabilirsiniz başka mağazalardan diye ıhm ıhm.
Topshop
Ya ben daha geçen gün Topshop'a gittim böyle kazaklar görmedim. Tamam klasik bildiğimiz kazalar ama solgun mavi olana bayıldım. Diğerlerini beğendim ama solgun mavi aşık oldum resmen. Ya zaten solgun renkler çok kullanılmaya başlandı. Koyu renkli kıyafetlerle kombinleyince çok daha hoş oluyor yukarıda ablamızın siyah etek giymesi gibi. Solgun mavi ve hardal 36 euro, diğeri "pembe" olarak geçen 48 euroymuş ama şu an indirimde 30 euro olarak satılıyor.
H&M
Lololoooo H&M lololoooo. Baştaki beyaz saç örgüsü kazak çok güzel ama rengini pek beğenmedim ben beyaz giymem pek yani beyaz kazağım da yok. Penguenli triko kazak H&M'in yılbaşı kazağı olarak sunduğu bir kazak ve benim gibi hayvanlara aşıksanız bunu da beğenmişsinizdir. Kırmızı triko kazağı her parçada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Beyaz örgü kazak 99,99 TL ama 100 diyelim aaa. Penguenli yılbaşı kazağı 34,99 TL buna da 35 diyelim. Kırmızı triko kazak ise 49,99 TL haydi haydi 50 yapalım şunu.
H&M
Ya geçen gün mavi kazağı mağazada gördüm ve alamamanın burukluğu hala içimde. Çok üzgünüm çok...  Yumuşacık mavi şönil kazak 49,99 TL. Ay virgüllü fiyat yazmaktan içim şişti ayol. İnce triko gri kazak 34,99 TL hatta hardal rengi de mevcut. Sonuncu değişik renkli triko kazağımız ise 49,99 TL.
H&M
 Samimi olarak -samimi ney?- söylüyorum üstteki kazaklara tek tek, ayrı ayrı BA-YIL-DIM. Heceleyerek söylemiş oldum. Koyu yeşil parlak triko kazak o kadar güzel ki yani fiyatını görünce hak ediyor dedim 99,99 TL fiyat konulmuş. Siyah şönil kazağın desenlisi bende var large aldım evde pijama niyetine giyiyorum. Siyah şönilimizin hem lila hem de beyaz rengi mevcut 49,99 TL. Sarı melanj triko kazağın kollarının bol olması dikkatleri çeken bir özelliği hah bir de rengi. Modelde çok güzel durmuş ama bana yakışır mı bilmem yani gidin H&M'e almayacaksanız bile deneyin arkadaş! Sarı melanjın rengi ise 119 TL. İlk defa virgülle ayırmamışlar. İlginç. 
Mango
Siyah beyaz çizgili yün kazak bildiğimiz bir model 99,99 TLden satılıyor. Ben asıl ortadaki çizgili rip kazağı beğendim resmen "al beni al beni gel beni al," diyor. O da 99,99 TL'ye satılıyor. Karma örgü kazağın ise kenarları yırtmaçlı mı desem ne desem öyle bir model, 139,99 TLden satılıyor.

Mango
Mavi kalın örgü kazağın da üstteki model gibi kenarları yırtmaçlı. Mavi dışında ekrü rengi var. Ekrü daha çok hoşuma gitti ama maviyi koydum dasfgd neden bilmiyorum. Mavi kalın örgü kazak 149,99 TL. Ortada gördüğünüz ince örgü kazağın rengi çok hoş değil mi? Şarap rengi ve ben bayıldım. Yine. Şarap rengi dışında orta kırçıllı gri de var ama şarap rengi daha hoş. İnce örgü kazak 69,99 TL. Son modelimiz ise siyah lastikli koton kazak. Ben aşık oldum sanırım. Çok güzel. Siyah dışında bordo rengi de var ikisi de çok güzel. Daha fazla yazamayacağım çünkü çok güzel. Baktıkça alışverişe çıkıp alasım geliyor ama annem eve almaz artık daha geçen gün gittim diye. Siyah lastikli koton kazağımız ise 69,99 TLdir efenim. Ya morelim bozuldu siyah kazağı giyen modelle aynı saçımız ona daha çok yakışmış üzdü şu an. 
Neyse, benden bu kadar. Bol kazaklı kışlar diler ve huzurlarınızdan ayrılırım. Görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar