30 Ekim 2016

M.A.C: Nutcracker Sweet

İyi akşamlarrr öncelikle dün yazmayı planladığım yazı bu saate sarktığı için hepinizden özür dilerim.
Geçen gün maillerimi karıştırırken gördüğüm ve çok hoşuma giden bir koleksiyondan bahsetmek istedim. Belki sizin hoşunuza gider beğendiğiniz ürün olur falan filan aksjş neyse.


Mac bu koleksiyon ile bize Fındıkkıran'ın büyülü dünyasının kapılarını açıyor.
Kendimizi devasa şekerlerin ve elma yanaklı fındıkkıranların krallığında kaybedeceğiz.
Mac bu koleksiyonla bizi Bebekler Diyarı'nın derinliklerine sokuyor.
Hikaye yeni başlıyor.


Koleksiyon 6 çeşit üründen oluşuyor ama geniş bir koleksiyon. Yılbaşı için özel olan koleksiyonda hediye kitler de mevcut. Yazıda değineceğim.


Dudaklar

Koleksiyon için özel olarak 5 ton hazırlanmış. 3 farklı doku. Mac rujların yumuşak dokusu ve Nutcracker Sweet için özel hazırlanan kapağı sizi daha çok büyüleyecek. Renkler soldan sağa Kingdom of Sweet, Flamboyish,  Saucy Little Darling, So Good For You ve Leap of Delight. Fiyatları ise 69 TL.


Gözler

 Koleksiyona  6 adet far, 3 kalem ve 2 pigment özel olarak hazırlandı.
Farların pigmentasyonu yüksek ve rengi uygulamayla koyulaşıyor. Tanesi 75 Lira.
Siyah, bordo ve kahverengi kalemleri yumuşak dokusu ve kolay uygulanışı ile seveceksiniz. Siyah rengi, opak ve örtücülük için özel olarak hazırlandı. Bordo ve kahverengi kalemler gözleri daha da belirginleştirmek için ideal. Tanesi 52 Lira.
Pigmentler topaklama ve bulaşma yapmıyor. Kalıcığı fazla olan bu pigmentlerin tanesi 79 Lira.


Yüz
Pembe ve şeftali tonu aydınlatıcı hafif ve ışıltılı bir görünüm sergiliyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu pudraların tanesi 125 TL.



Şimdi :d en eğlenceli kısıma geçiyorum. Koleksiyon böyle mini hediyeler hazırlamış. Sevdiklerinize, kendinize hediye etmek için. Varolan ürünleri sadece farklı paketleme ya da başka ürünleri beraber satın alabileceğiniz paket.


Nutcracker Sweet: Eyes


3 far paletinden oluşan bu set warm, smoky ve cool olarak ayrılıyor. Tanesi 139 Lira.


Nutcracker Sweet: Face


Yanaklarınızı renklendirdikten sonra aydınlatmak için tatlı mı tatlı palet. Tanesi 139 TL.


Nutcracker Sweet: Lip&Eye Bags


Seçim size kalmış tonlar yerinde ve alınmayacak bir paket değil. Paketin dudak için olanları 139, göz için olanları 159 TL.


Nutcracker Sweet: Viva Glam


Sizi yönlendirmek gibi olmasın eğer birine hediye almak istiyorsanız bence bu paketi tercih edin. Viva Glam'ın tüm geliri  HIV/AIDS'ten etkilenenler için yardım olarak gidiyor. Hem yardım etmiş olursunuz hem de güzel ve anlamlı hediye olur. Paketin içinde iki tane seçenek var. Üç renkten oluşan bir ruj paleti ve birer tane ruj ve lipgloss. Ruj paleti 89 TL, diğeri ise 109 TL. 


Nutcracker Sweet: Brush


Fırçalar için 4 ayrı paket hazırlanmış. Fiyatları 149-189TL.


Nutcracker Sweet: Mini Kits


Biraz karışık bir görsel yüklediğim için özür dilerim :( Yukarıda gördükleriniz rujlar, lipglosslar, pigment ve simler, kalem rujların hepsinin fiyatı aynı 129 TL. Mini boy, büyük ihtimalle seyahat boyu. Denemek için güzel bir paket olabilir.


Nutcracker Sweet: Exclusive Kits


Özel tasarlanmış paketleriyle 4 ruj, 4 lipgloss ve pembe mat seri büyüleyici gözüküyor diyebilirim. Ton farklılıkları olsun diğer kitlerden farklı. Fiyatları 129 ve 179TL arası.


Koleksiyon bu kadardı Amerika mağazasında ek olarak hediye kartları var ama Türkiye mağazalarında var mı bilmiyorum :) umarım sevmişsinizdir. Yazı geciktiği için tekrardan kusura bakmayın. Bir sonra ki yazıda görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar