20 Ekim 2016

Kenzo x H&M


Dün gece New York'ta benzersiz bir defile gerçekleşti. Mayıs ayında H&M, iş birliği yapacağı markanın Kenzo olduğunu duyurmuştu. Biz de nasıl parçalar çıkacak diye merak ederken aylar geçti ve defilesi gerçekleşti. Defile çılgınca bir koreografiye sahipti diyebilirim. Normal bir Kenzo defilesinden farklıydı şimdi.


Humberto Leon, "Koleksiyon 70'ler, hatta biraz da 80'lerden kalan Kenzo parçaları ile markada son beş yıla ait kendi arşivlerimizin devasa bir füzyonu."

Kenzo ile iş birliği yapılacağı duyulduğunda renklerin vahşi tonunu işleyecekleri belliydi. Uçuşan rengarenk etekler, desenli çoraplar, çift taraflı desenli montlar derken koleksiyonda bizi bir sürü parça bekliyor.


Alışveriş poşeti çantalar ise deri. Fiyatları 200-400 TL arası. Sweatshirtler 149, tişörtler 79 TL.


Yünlü kazaklardan tutun, ipek elbiseye kadar koleksiyon geniş çaplı. Desen seçeneği fazla bir kolkeksiyon. Kırmızı yünlü tayt, 119 TL.


Koleksiyondan en sevdiğim parça kesinlikle pembe tüylü astarlı deri ceket. Snapchat hesabımda da paylaşmıştım hatta 3 Kasım'da alacağım demiştim ama fiyatını görünce vazgeçtim diyebilirim :D çünkü 899 TL yani başka alacaklarım vardı onları almayı tercih ettim diyebilirim. Deri eldivenler de koleksiyonun en sevilen parçalarından. Dirseğe kadar uzanan bu deri eldivenler 119 TL. 


Koleksiyonun artılarından biri kesinlikle parçaların çift yönlü olması. Çoğu parça çift yönlü ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 


Yukarıda gördüğünüz kaplan derisi baskılı pembe botlara bayıldım. Pembesinin rengi çok hoş. Fiyatı 599 TL. İpek elbiselerin de çift yönlü olanları var. Bol eteği olması size daha rahat ve şık gösterecek.  3. fotoğraftaki "taklit" kaban ise koleksiyonun gözde bir ürünü. Fiyatı 499 TL. 



Kenzo x H&M koleksiyonu 3 Kasımdan itibaren belirli mağazalarda satışta.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar