22 Şubat 2017

Hilfiger Denim: SS17

Hilfiger Denim'in son kampanyasını görünce yazısını yazmadan edemedim. Kampanyanın yüzleri aslında hepimizin yakından tanıdığı isimler. 
Bir aralar Justin Bieber'la ilişkisi konuşulan sonra kendine has tarzıyla modellik kariyerine atılan Sofia Richie, Bella ve Gigi'nin küçük kardeşi Anwar Hadid ve moda dünyasında yakından tanıdığımız maviş gözlümüz Lucky Blue Smith bu kampanyanın yüzleri. 
Bence kampanya yüzleri olarak üçünü iyi denk getirmişler. Yüz yapıları falan olsun hepsi birbiriyle uyumlu yani estetik olarak -laubali bir şey yazmıyorum cidden bakın ajhsgdjkl- cidden uyumlular.
İlk fotoğraftaki jean, dynamic stretch dedikleri, elastik olması ve vücudu mükkemmel sarmasıyla "ünlü" diyebilirim yani öyle bir vaat var. Ben duruşunu sevdim rengini sevemedim .p çok açık. Rahat kıyafetler ve kıyafetlerdeki yırtmaç detayları koleksiyonun diğer bir özelliği. İkinci fotoğraftaki bağcıklı çorapları sevemedim .p
 Anwar'a koleksiyondaki en saçma parçaları giydirtmişler. Lucky vücut göstersin Anwar'ı sallamayalım mı dediler acaba? İkinci fotoğraf dışında başka lookları var cidden REZALET. Çok mu düşündünüz cidden? İlk fotoğraftaki look'u sevdim galiba koleksiyondaki her jean o yukarıda dediğim fitten. Modelleri aynı renkleri falan farklı.  
Yırtık, aşınmış, gizlenmeyen dikişler gibi detaylarlarla koleksiyon sadece rahatlığı vaat ediyor. Zaten denim koleksiyonu rahatlık ve salaşlık olmayacak ne olacak başka. Bu arada ikinci fotoğraftaki Lucky Blue'nun pantolonuna bayıldım. Yine aynı fitten ama işte rengi koyu bu yüzden sevdim.
Koleksiyonun çekimleri Los Angeles'ta gerçekleşti. Salaşlık ve rahatlığın ön planda olduğu koleksiyonu sevdim. Bazı ince detayları sevmedim sadece o da yukarıda kendimi yırtmaya çalıştığım yerlerdi sadece. 
Ben kampanyayı ve çekimleri beğendim. Biraz old school duruyor zaten 70'lerden esinlenmiş bir koleksiyon. Kampanyanın reklam filmini bırakıp gidiyorum. TOMMYXGIGI'nin ikinci sezonunu bu hafta yayınlamayı planlıyorum. Bu hafta birkaç yazıyı arka arka yayınlayabilirim. Bir iki hafta sonra yurtdışına çıkacağım bilgisayarımı almayabilirim o yüzden. Gelişmeleri vs haber veririm zaten. Öptüm hepinizi.
Kampanyanın reklam filmi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar