9 Şubat 2017

Kuru ve Yağlı Saç Tiplerine Çözümler

Selamlarr! Kuru ve yağlı saç tipleri için uygun ve etkili bakım türlerini anlattım umarım beğenirsiniz.
Fön, maşa, boya işlemlerine çok uğradığı için kurumuş saç tipleri için; 
Zeytinyağı ılık olacak şekilde ısıtıp daha sonra saç köklerinden uçlara doğru masaj yaparak sürdükten sonra 1-2 saat havlu ile sararak bekleyin. Daha sonra saçlarınızı kullandığınız şampuan ile yıkayın. 
Hint yağını şampuanınızın içine katarak kullanabilirsiniz. 
Bir adet yumurta ve iki yemek kaşığı mayonezi karıştırdıktan sonra hafif ıslattığınız saçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve saçlarınızı sardıktan sonra 1 saat kadar bekleyin ve yıkayın. Soğuk su ile yıkayın.
Ancak kullandığınız şampuanın içeriğine dikkat edin kimyasal ürününün fazla olduğu şampuanı kullamayın ve yıkama sırasında su ısısı çok sıcak veya çok soğuk olmamasına dikkat edin.
Yağlı saçlar için;
Saç kremini köklere sürmeden kullanılmalıdır ve saçları yıkarken ılık su tercih edilmelidir.
Soğuk olmayan bir çay bardağı kadar limonu saç köklerine masaj yaparak uygulayın ve 10 dakika sonra ılık su ile saçlarınızı yıkayın. 
Saçlarınızı yıkadıktan sonra bir bardak kadar sirkeli su ile saçlarınızı durulayın daha sonra saçlarınızı kurumaya bırakın. Hafta da bir kere yapabilirsiniz.
Aradığınız çözümü bulmanız dileğiyle iyi günler... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar