8 Mart 2017

Spring Icons Selected By The Weeknd

Aralık ayının ortasında yayınladığım yazımda H&M'in ilkbahar erkek koleksiyonu için parçalar seçeceğinden bahsetmiştim. Bu parçaları şu an tüm H&M mağazalarında bulabilirsiniz. The Weeknd'in stilini yansıtan parçalar olduğunu söyleyebilirim. Yazının sonlarına doğru siz de benimle aynı fikirde olacağınızdan eminim.
Koleksiyon, The Weeknd'in kendi koleksiyonunun tıpatıp aynısı diyebilirim. Zaten "XO" simgesi Gossip Girl'den sonra The Weeknd'in üstüne yapıştı diyebilirim. Koleksiyon genel bir koleksiyon yani genel dediğim, koleksiyonda satışa çıkan üst parçaların her iki cinsiyette giyebilir. Ayakkabı ve pantolonda beden sıkıntısını pas geçtim. Ben yeterli buldum hatta koleksiyonu bu kadar iyi beklemiyordum. Lafı daha fazla uzatmadan koleksiyona geçiyorum.
 Yaklaşık son iki sezondur moda olan bomber ceketleri erkekler de sık bir şekilde kullanmaya başladı. Bu koleksiyonda bomber yerine ona aşırı benzeyen "pilot ceketleri" var. Soldaki fotoğraftaki parça ne yazık ki Türkiye'de satışa çıkmadı. Sağdaki bej renk ceket ise 119 TL. Arkasında kocaman bir adet "XO" simgesi mevcut.
Soldaki gömlek ceket koleksiyonda en dikkatimi çeken parça oldu. Suni süet olan bu gömlek cekete cidden bayıldım. Fiyatı 100 TL. Sağdaki deri ceketi sevdim ama o da burada satışa sunulmadı. 
 Solda bir adet dedektif kabanımız var. O da burada satışa çıkmayan diğer parçalardan biri. Sağdaki viskoslu gabardin ceket böyle içine tişört giyebileceğiniz ceketlerden. Hani o spor ve şıklığın tam ortasında durulan tarz işte. Fiyatı 200 lira. 
 İki pantolon orasındaki fark, birisinin chino diğerinin pamuklu gabardin olması. Soldaki chino bol kesim, gabardin olan dar kesim. Chino 80 lira, gabardin 100 lira.
 Soldaki pantolon beli lastikli paçaları dar. Takım pantolonu olarak geçiyor. Fiyatı 80 lira. Sağdaki siyah kısa paça ve dar kesim pantolon. Beli normal yüksek bel değil. Fiyatı 100 lira.
Bildiğimiz basic tişört yukarıdakiler. 
Yeşil olanın cebi var. Kolları ve etek ucu dikişsiz ikisinin de. 
40 tele ikisi.
Koleksiyonda en sevdiğim parçalara geldik<333 80="" ald="" alsayd="" ama="" aplikeli.="" arkas="" b="" bedenini="" ben="" bir="" cidden.="" d="" da="" de="" diye="" duruyor="" emanet="" eycik="" gibi="" gri="" kalbi="" ke="" kisi="" lira.="" m.="" m="" n="" nd="" nda="" ndan="" olan="" p="" sevdim.="" siyah="" sonras="" sweatshirtler.="" var="" xs="" xsdan="" y="" yar="" yaz="" yazarken="" yle="" yok.="">
Kapüşonlunun kol detayları burada fazla, arkasında bir şey yok. Bunu o deri ceketle kombinlemişler bayıldım. Diğer sweatshirtlerle aynı fiyatta 80 lira. Ayakkabı ne yazık ki satışa çıkmamış burada. Ben rengini sevdim. 
 The Weeknd'in hünerlerini gördük efenim. Daha önce moda ile iç içe olduğunu Kanye West'in Yeezy koleksiyonunun ilk sezonunun modelliğini yapmıştı. Kendi ürünleri falan derken marka işbirliğine gelmesi güzel bir şey. Ne diyelim böyle işbirliklerin devamı daha gelecek gibi. 
Birkaç güne -tahmini 2 veya 3- TommyxGiGi yazısı gelecek. 
Öpüyorum hepinizi, bir sonraki görüşürüz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bumerang - Yazarkafe

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar