17 Temmuz 2014

M.A.C LORDE


Alternatif müziğin başarılı kraliçesi Lorde MAC Kozmatik için sınırlı sayıda olan bir ruj ve eye linerdan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Haydi bir göz atalım.

Penultimate Eye Liner hem kalıcı hem de kolay sürünebilen likit eye linerlardan. Lorde'un kullandığı klasik siyah eye linerın daha gösterişli hali. Yani diğer eye linerlardan farkı kalıcı ve uzun süre canlı kalması. Türkiye'de altmış üç liraya satılıyor. 


Ruja gelirsek, ruj yorumları okuduğumda en çok tavsiye edilen ürünlerden. Rengi olsun yumuşaklığı olsun dört dörtlük. Rengi koyu mürdüm yani mor tonlarında Lorde'un genellikle her zaman kullandığı ve ona çok yakışan bir ton. Ruj Türkiye'de elli beş liraya satılıyor.


M.A.C'in bu koleksiyonu Lorde'un basit ve yapılması kısa ama bir o kadar muhteşem olan makyajını keşfetmemizi sağlıyor. Sınırlı sayıda olan bu ürünler M.A.C ve Lorde severler için M.A.C mağazalarında.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar