16 Temmuz 2014

Klip Stili: Your Love

Herkese merhaba! Çok beğendiğim Nicole Scherzinger'ın yeni şarkısı olan Your Love klibinin stilini analiz edeceğim. Klibi alttaki resime veya bu cümleye tıklayarak izleyebilirsiniz.

Klip dans edilebilecek türden bir aşk şarkısı olduğu için bol hareketli olmuş sahilde geçiyor. Yani ilk başlarda göremediyseniz sonları hareketli ve güzel.

Şarkının ve klibin yolda olduğunu bu resimle Nicole'un Facebook adresinden öğrenmiştik. Doğruyu söylemek gerekirse şarkıyı ilk araba kullanırken dinledim. Ama dinlediğim en güzel Nicole Scherzinger şarkısı olmuş. İlk dinlemeden sonra insanın aklında kalıyor ve bir sonraki dinlemesinde hemen hatırlayıp şarkı sözlerini söylüyor şarkıya eşlik ediyor. 

#1
Klibin başında Nicole'u böyle bir kombinle görüyoruz. Şaçını her zaman kıskanmışımdır. Zaten fiziği bir ayrı güzel. 

Benim kombinlediğim pek benzemedi ama yakın yani böyle bir şeydi klipteki kombin bulamadım ben istediğimi.
#2
 Sonraki bölümde Nicole'u beyazlar içinde görüyoruz.

Elbisesi sade gibi görünsede takıları çok hoş. Takılarla zenginleştirilmiş gibi. Aşağıda takılarını ve tırnaklarının resmi var. Bence çok asil ve hoş duruyor.
Makyajı sade ve doğal. Klibin doğallığına doğallık katmış diyelim. Tırnakları çok güzel olmuş. Yüzükleriyle bilezikleri takım ruhu gibi eheh çok beğendim ben ya. Ben de istiyorum. Aşağıda benim alakasız bölüm kombinim var. Plaj elbisesi bulamadım ben:/.
Yine benzemedi ama olsun yakın bence çünkü zor buldum bu iki elbiseyi. 
#4
Diğer bölüm Nicole'un güzel fiziğini sergilediği bir kısım var. Ve ben o mayoya aşık oldum!
Siyah bikini mi mayo mu anlamadığım bir şey üstünde. Ben az önce mayo yazdım ama hala emin değilim. Altta benim yine kombinim var. Mayo mu bikini mi anlamadığım için ikisinden de koydum.
İlla benzeyecek diye durum yok herhalde. Benzeyenleri buldum kombinledim eheh.
Sanırım iki parça bikini. Çünkü bu resimde öyle görünüyor. Bunun mayosunu da yapabilirsiniz bence hoş olur. 
#4
Bir sonraki bölümde yine beyaz bir elbiseyle karşımızda. Yine uzun bir elbise tercih etmiş stilist. 
Açık olan saçı sonunda toplanmış. Saçlarını çok severim ama hep açık sıkıldık klipte. Bu elbise mavi renklerden de oluşmuş. Denizde deniz efekti gibi olmuş. Elbise sadeyse böyle kolyeler takarak güzelleştirebiliriz. Belki elbiseyle birleşiktir.
Mavi özgürlüğün rengi. Burada da tema o sanırım.
Bulabildiğim en düzgün elbiseyi bulup kolyelerle kombinledim. Klipteki elbiseden hiç bulamadım. Benzerini bile!
#5
Bu bölümde Nicole yine bikinilerin içinde. Beyaz.
Bu kısımda çizme giymiş. Takıları yine gösterişli. Buna benzer kombin hiç yapamadım. Yapamam da çünkü bu bambaşka bir kombin olmuş bayıldım. Sadece yakını olan bir şeyler düşündüm o da altta. Çizmeyı falan koymadım.
#6
Son bölüme geldik. Son bölüm en sevdiğim kombin. Renkli renkli çok hoş.
Tranparan bir gömlek uzun renkli elbise. Bacak dekolteli. Takıları bu resimde belli olmuyor ama yine çok güzel. Renkli eteğine bayıldım!!

Bu resim daha hd eteği de trasparan ve siyah bikini tercih etmiş çamaşır yerine. Bileğindeki bilezik çok hoşuma gitti çok güzel kombinlenmiş yine. Benim kombinimde yukarıdakilerini bulamayabilirsiniz. Eteğin benzerini bulabildim yani faklı tarzı gömleği hiç bulamadım. İnanın bunları zor buldum.
Bu tarz kombinlenebilir diye düşündüm. Bunlar benim hoşuma gitti.
Evet benim şimdilik gitme zamanım geldi. Çünkü klip bitti. Kombinlerim alakasız olsa da az benzetmeye çalıştım. Kombinlerde olan parçaların bulunduğu siteleri isteyen olursa yorum olarak yazsın veya buraya tıklayarak sorabilirsiniz. Bir oylama yayınladım bu klipte yayınlanan hangi kombini beğendiniz diye. Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum. Hepinizi çok öptüm. 


 Klipte beğendiğiniz en güzel kombin?
  
pollcode.com free polls 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar