17 Temmuz 2014

MALEFICENT

Madem M.A.C koleksiyonlarından birini yayınladım başkasını da yayınlamadan duramadım. Disney'in ünlü kötü karakteri Maleficent'tan ilham alınarak yaratılmış Maleficent koleksiyonuna göz atıyoruz şimdi. 


Koleksiyon dört bölümden oluşuyor. Göz, dudak, yüz ve oje. 
Göz bölümüyle başlıyorum. Maleficent'ın gizli makyaj dünyasına seyahate hazır olun başlıyoruz!


Göz makyajını bol efektli ve dumanlı yapmayı severler için ideal bir farlar bu kutuda birleştirilmiş. Kahverengi tonları, altın rengi ve siyah sizi asil gösterebilecek en güzel renklerdendir. Bu renklerle Maleficent bakışını yakalayabilirsiniz. Türkiye'de yüz elli liraya satılıyor.


Likit eye liner kolay kullanımıyla gözlerinizi belirginleştirir. Ve mükemmel bakışlarınızı ortaya çıkartır. Türkiye'de altmış dört liraya satılıyor.


Kaşlarınızı belirginleştirmek için ideal olan ve en sevdiğim MAC ürünü olan kaş kalemi kaşlarınızı bambaşka bir havaya sokar. Türkiye'de elli altı liraya satılıyor.


MAC'in kişiye özel üç farklı boyutta tasarladığı takma kirpikler, kirpiklerinizi adeta farklı bir havaya sokar. Türkiye'de kırk liraya satılıyor.


Tek bir parçadan oluşan her göz için ayrı takma kirpiklerle kendi ışıltınızı yaratın. Türkiye'de kırk liraya satılıyor.
İkinci kısım dudağa geçiyoruz.


Rujun renginin ismi Maleficent'in meşhur True Love's Kiss olmuş. Koleksiyondaki en beğendiğim parçalardan bir diğeri diyebilirim. Hatta yarın bir koşu almaya gideceğim. Kırmızı gül rengi ile dudaklarınız daha hacimli görünüyor. Türkiye'de elli yedi liraya satılıyor.


Bir parlatıcı bu kadar mı güzel olabilir? Altı saat kalıcı olan özelliği ayrı, dudakları ışıl ışıl parlatması ayrı... Mükemmelliğe bakar mısınız? Rengi Anthurium olan kırmızı sizi büyüsüne alıp götürecek.
Türkiye'de altmış dört liraya satılıyor.


Dudaklarınız için ideal olan Kiss Me Quick bulaşma yapmadan hemencecik uygulanabilir ve hızla yapışır. Dudaklarınız Kiss Me Quick'in esiri altındayken daha bir belirgin ve daha bir hoş havada. Bundan başka kim ne ister?! Türkiye'de elli iki liraya satılıyor.
Üçüncü kısım yüze geçiyoruz.


Gölgelendirme ve belirginleştirmek için ideal mat kahverengi pudra yüzünüze daha asil ve daha sert bir görünüm katar. Türkiye'de yetmiş beş liraya satılıyor.


Doğal allıkları oldum olası sevmişimdir. Makyaj yapmaktan pek hoşlanmayanlar için en güzel makyaj malzemesi pudra sizi her zaman güzel gösterir. Türkiye'de seksen altı liraya satılıyor.


Yüzünüze pürüzsüz mükemmel bir görünüm katmak istiyorsanız en ideal seçim Maleficent aydınlatıcı yani Prep+Prime. Kalem şeklinde olması istediğiniz her yere uygulama olanağını sunuyor. Türkiye'de doksan liraya satılıyor.
Dördüncü ve son kısma geldik oje.


İki ayrı renk seçeneyi ile Maleficent ojeler sizi siyahın ve kırmızının en koyu en güzel zamanlarına götürüyor. Türkiye'de otuz dört liraya satılıyor.

Ürünler bu kadar. MAC harika bir iş çıkamış bence. Çünkü bütün ürünler harika!


Bu ürünlerin tümüyle yukarıdaki gibi bir makyaj ortaya çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar