18 Temmuz 2014

Victoria's Secret İndirimleri


Victoria's Secret'ın yolladığı en sevdiğim mail, online alışveriş sitesinde büyük bir indirimin başladığı haber. Geceliklerden tutun telefon kılıflarına kadar her şeyde indirim oluyor. Seçtiğim bazı ürünleri bu başlık altında yayınlayacağım. İki bölümden oluşuyor yine. VICTORIA'S SECRET ve PINK.
Birinci Bölüm
VICTORIA'S SECRET


Victoria's Secret Melekleri ve kendini Victoria's Secret Meleği gibi görenlerin favori ürünü olan bu gecelik, geceleri rahat bir uyku çekmenizde yardımcı oluyor. Koton ve polyester olduğu için kendinizi uykunuzun derinliklerinde hissedeceksiniz. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $35, indirimli fiyatı ise $14.99. Stoklarda XS bedeni mevcut. 


Meleklerin kanatlarını sıcak tutmak için altı farklı sırtta baskı seçeneği ile yoganızı veya yürüyüşlerinizi keyiflendirin. Koton ve polyester bedeninizi saracak. XS, S, M, L ve XL beden seçenekleriyle Melekler hiç üşümüyor. Stoklarda bulunan ürünün normal fiyatı $69.50, orijinal versiyonun indirimli fiyatı $39.99, Everyone Loves a Angel/Blueberry Twist or Gold Wings/Tinted Lila versiyonun indirimli fiyatı $29.99.


Bedeniniz için ideal yürüyüş ve sporda rahat etmek için özel VS grafikleriyle hazırlanan t-shirt bütün Meleklerin gözü önünde. Siyah rengin XS ve S bedenleri stokta. Hemen indirim bitmeden sipariş edin bence.  Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $29.50, indirimli fiyatı ise $19.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Miami Melekleri burada mı? Plajlarda bikininizin üstüne sizi seksi ve rahat gösterebilecek bir parçaya bakıyorsunuz şu an. Üç farklı grafik tasarımıyla VS yine göz kamaştırıyor. Stoklarda XS, S, M ve L bedenleri mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $29.50, indirimli fiyatı ise $14.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Sporcu Melekler için sporcu sütyeninin en seksisi nerede bulunur? Tabii ki VS'ta. Stoklarda sadece S bedeni mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $32.50, indirimli fiyatı ise $14.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Sporcu Melekler için saç bantları. Tek satılıyor. Standart beden. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $14.50, indirimli fiyatı ise $7.99.
Hemen satın almak için tıklayın.



VS sporcu sütyeniyle sporunuzu daha rahat yapın bugün bunu almak için direndim ama güçlü kalamadım. Ama sizin hala bir şansınız var!! İnternet stoklarında sadece 36A bedeni var mağazalarda vardır beden yani ben bedenlere bakmadım inceledim bunları çünkü burada yayınlayacağım diye. Gerçekten yumuşacık ve çok rahat görünüyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $44.50, indirimli fiyatı ise $29.99.
Hemen satın almak için tıklayın.

Melekler her yerde! Telefon kabın Melekle'den mi ilham alsın istiyorsun? Bu kap tam sana göre. İnternet stoklarında sadece iPhone 4 için var mağazada dikkat etmedim ama baktım dokunamadım kaptaydı sert kapaklardan sanırım. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $18, indirimli fiyatı ise $4.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Telefonunuzun bir kanadı mı eksik? Bu kap tam size göre.  Sert kapak, sert plastik kapak telefonunuza adeta farklı bir hava katıyor. İnternet stoklarında sadece iPhone 4 için var mağazada göremedim. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $28, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Şık Melekler için ideal, geceleri dışarı çıkarken şık bir clutch her zaman mükemmeldir. Altın rengi olan şık clutch sizi her zaman şık gösterir. İnternet sitesine özel bir fiyatla satışa sunulan bu şık clutch yalnızca $12.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Kolay kullanılan, şeffaf çanta Meleklerin her zaman yanında. İki adet çanta hem kullanımı rahat hem de çok şık. İnternet sitesine özel bir fiyatla satışa sunulan bu şık clutch yalnızca $12.99. Hemen satın almak için tıklayın.

İkinci Bölüm
PINK


Bugün mağazaya gidip inceledim. Gerçekten yumuşak ve rahatlar. Zaten göğüs ölçünüzü bilmiyorsanız deneme kabinlerinde yardımcı olan çok arkadaş var ölçünüzü alıp bir kartla size veriyorlar. Çalışan bir arkadaş bana her altı ayda bir göğüs ölçümüzü bilmiyorsak aldırmamızı istedi. Gerçekten VS çalışanları ayrı bir Melek hepsi çok ilgililer. Bu sporcu sütyenini gerçekten çok rahat. Mağazada oyalancak vaktim olsaydı denerdim. VS sütyenleri gerçekten çok rahat. Pamuklu yapısı sizi rahat ettiriyor diğer markalardan çok farklı. Bu sporcu sütyeninin sadece S, M ve L bedenleri stoklarda mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $32.50, indirimli fiyatı ise $23.99.
Hemen satın almak için tıklayın.


Salaş giyinmeyi seven Melekler için ideal bir sweet iki ayrı renk seçeneği ile stoklarda mevcut.  Beden seçenekleri olarak XS, S, M ve L mevcut. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $49.95, indirimli fiyatı ise $27.99. Hemen satın almak için tıklayın.



Bikini üstleriniz Pink koleksiyonundan, sahilin en şirin ve seksi Meleği olun. Püskülleriyle dikkat çeken bu bikini üstünün iki rengi mevcut. Stoklarda XS, S, M ve L bedenleri bulunuyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $36.95, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.

Melekler okullarda ışıldıyor. İki ayrı renk seçeneği ile görünüşünüzü güzelleştirin. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $39.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Sahilde gözelerin üzerinizde olmasını istiyorsanız en mükemmel seçim bu çanta. Dört ayrı renk seçeneyi ile bu çantalar bir harika! Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $34.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Plajlarda sizin de sözünüz olsun Melekler. Siz de stilinizi konuşturun. Sahilde bu çanta ile ışıldayın. Sadece Pink'e özel. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $34.50, indirimli fiyatı ise $19.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Bugün bu kabı çok aradım ama bulamadım mağazada. En çok beğendiğim Pink kaplarından. İki ayrı seçeneği var. Sadece iPhone 4/4slerle uyumlu. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $24.50, indirimli fiyatı ise $5.99. Hemen satın almak için tıklayın.



Rengarenk, capcanlı bir Pink kabına bakıyoruz şu an. Renkler çok canlı ve çok güzel plastik sert kapak. Sadece iPhone 4/4slerle uyumlu. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $24.50, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Sporda en havalı suluk sizin! Pink her zaman sizi en havlı gösterir. Yedi ayrı seçeneği ile stoklarda bulunuyor. Stoklarda bulunan bu ürünün normal fiyatı $16.50, indirimli fiyatı ise $6.99. Hemen satın almak için tıklayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar