5 Eylül 2016

Gigi'nin Dünyası: TOMMYxGiGi

Geçen yılın aralık ayında size, Gigi Hadid'in Tommy Hilfiger için özel bir kapsül koleksiyon hazırlayacağından bahsetmiştim. Geçtiğimiz günlerde koleksiyonun lansmanı yapıldı. 1 Eylül itibariyle online satışa sunulan bu koleksiyon 10 Eylül'de mağazalarda olacak.


Hadidler, Hilfiger ile aile dostu. Tommy, Gigi hakkında verdiği bir röportajda bunu dile getirmişti. Gigi'yi tanıması ve Gigi'nin bir anda yükselen ünü, Gigi'nin marka elçisi olmasını sağladı.
Koleksiyon parçaları, Tommy Hilfiger'ın "Amerikan cool" tarzı ve Gigi'nin yenilikçi bakışı ile birleşerek oluştuğunu aşağıdaki fotoğraflardan anlayacaksınız. 
Koleksiyonu ilk defa burada inceleyeceğim. Birkaç hafta sonra Zorlu'daki Tommy Hilfiger mağazasına gidip ürünleri inceleyeceğim. 
Snapchat üzerinden paylaşacağım. O yüzden snapchat hesabımı ekleyin, @yoztargaryen ::):):)):)))


Öncelikle benim koleksiyondan en beğendiğim parça yukarıda. Haki rengi mont cidden çok hoşuma gitti. Ben Gigi'nin her yere ismini yazmasından hoşlanmıyorum yani bana egoistlik gibi geliyor şimdi bu kapsül koleksiyonu o hazırlamış tabii ki ismini yazabilir diye düşünenler olacaktı ama ben çantayı ne kadar beğensem de almam. Yani ismim "g" harfi ile başlasa orası ayrı...


Kısa elbise güzel, belindeki kemerle çok güzel duruyor. Önü açık platformda güzel. Ya sanırım yukarıdaki looklardan beğenmediğim bir parça yok. Gayet güzel sevdim. Tüylü hırka kaşındırıyor mu acaba diye düşünmeden edemedim adshkjlşk elimde değil. 


Tüylü monta BAYILDIM. Mağazaya gittiğimde ilk işim fiyatına bakacak olmam. Yırtık jeanleri sevdim. Genelde giymem ama çok aşırı yırtığı yok ve güzel duruyor.



Boğazlı kazak güzel ama keşke boğazlı olmasaymış. Boğazlı ürünler beni daraltıyor ve ben rahatsız oluyorum. Bu koleksiyonda yüksek bel pantolonlar kullanılmış. Pantolonların cep detayları hoşuma gitti. Elbisenin uzun halini pek sevmedim ama çokta kötü değil.


Boğazlı kazağın elbise hali daha da güzel. Sonbahar için çok güzel bir parça kabanla olsun güzel kombin yapılır. Kaptanvari ceket Gigi'ye aşırı yakışmış. Modeli olsun bilmiyorum ben çok yakıştırdım. Ama tulum biraz bizimla değılsan olmuş. Neden bu koleksiyonda trikolar ve kazaklar boğazlı? Amerika'da sürekli boğazlı giyen mi var? Onlar için mi yani?

Neyse çok uzatmadan bu koleksiyon için özel çıkartılan bir ürünle karşınızdayım.
Tada... "The Girl"


Aslında "The Girl" koleksiyondan önce çıktı. Ağustos ayında mağazalarda yerini aldı. Taze ve yeni koku ilhamını Gigi'nin özgür ruhu ve doğallığından alıyormuş.
Yeşil armut, sedir ağacı, menekşe yaprağı ve kadifemsi yasemin esanslarını bir araya getiren bu feminen parfüm çarpıcı kokusuyla dikkat çekiyor şeklinde tanıtıldı.


 Gigi ise "The Girl" hakkında, benim için her anın değerini bilmek, gülebilmek ve beni mutlu eden her şey ile yakın olmak anlamına geliyor, diyor.


"TOMMYXGiGi" ile Gigi bize dünyasını epey açtı gibi geldi bana. Ben koleksiyonu sevdim, bazı parçalar dışında, yani öyle çamur atılacak bir yanı yok. Emek var sonuçta ve bir yıldır hatta belki de daha fazla bir zaman bu koleksiyon üzerinde çalışıldı. Alta koleksiyonun ve parfümün tanıtımını ekliyorum. Umarım yazıyı sevmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar