9 Eylül 2016

Toni&Guy Casual Sea Salt Texturing Spray, sana uygun mu?


Merhaba kızlarcım. Bu yazıda Toni&Guy'ın en popüler ürününü konu aldım. Snapchatinizde ekliysem bilirsiniz, arada bu spreye nefret kusuyorum bazen tekrardan şans veriyorum içerikli birkaç snap atmıştım. Daha sonra bu sprey hakkında yazı yayınlayacağımdan bahsetmiştim. Kafanızdaki soru işaretlerini yok etmek için bu yazıyı hazırladım. Umarım ürünü almakta kararsız olan arkadaşlara yardımcı olurum.


"Ürünün üzerindeki bilginin aynısını alta başlıyorum.
Hafif bir tutuş ile saçınızı şekillendirirken,  dolgunluk ve hacim verir. Her saç tipi için uygun olup, denizden henüz çıkmışçasına belirgin ve doğal görünüm yaratır."
Arkadaşlar ben bu ürünü kimseye sorup almadım. Arkadaşım önerdi onu dinleyerek aldım. Memnun kalmadığımı anlamışsınızdır artık diye umuyorum. Watsons'da çalışan bir görevliye bu spreyi nasıl "doğru" kullanmam gerektiğini sordum. Kadın bana, saçım kalın telli olduğu için bir etki yaratmayacağını, en iyi etkiyi de düz ve ince telli saçta verdiğini söyledi. Burada haklı çünkü saçım hiçbir şekilde "şekillendirmedi, dolgunluk ve hacim" vermedi. Zaten spreyin içinde doğal olarak deniz tuzu olduğu için saçınız yapış yapış oluyor. Alan birçok insan, o denizden henüz çıkmışçasına belirgin ve doğal görünümü yakalayamamış. Sözlükte olsun, çevremde olsun görüyorum. 



Spreyin üzerinde nasıl kullanmamız gerektiği de yazıyor. 
"Doğal ve dağınık dalgalar yaratmak için, nemli ya da kuru saçınıza eşit bir şekilde sıkın ve ellerinizle şekil verin."
Yukarıdaki yazıyı okuyunca benim gibi ürünü sevmeyenler, "ben nerede hata yaptım" diye düşünmeden edemiyordur. 



Spreyin kokusu sanırım sprey hakkında sevdiğim tek şey.
 Ürünün fiyatı hakkında bilgi vereceğim.
200 mlsi 40 TL, 75 mlsi 20 TL.
Bazen Watsonslarda indirim oluyor. O zamana denk gelirseniz ve ürünü cidden merak ediyorsanız denersiniz. Öyle abartıldığı gibi cidden bir ürün değil. Umarım yardımcı olmuşumdur. 
Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Doğal Peeling (3 etki bir arada)

Hepimiz biliyoruz ki peeling cilt sağlığımız için çok faydalı. Peki size bütçenize katkı sağlayan, doğal ve de 3 etkiyi( siyah nokta aza...

Popüler Yayınlar